ponedjeljak, 26. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Lancaster

Postolar traži bosonogu vlasnicu koja ostavila cipele nakon izlaska

Autor: Hina

15.08.2023. 14:00
Postolar traži bosonogu vlasnicu koja ostavila cipele nakon izlaska

Foto: Pixabay

"To je poput lova na Pepeljugu u cijelom gradu - moramo je pronaći i vratiti joj cipele", rekao je Corke. U tijeku je “lov na Pepeljugu” za vlasnicom para oštećenih cipela ostavljenih ispred postolarske radionice u Engleskoj, nakon što ih je popravio vlasnik radionice, piše agencija dpa.


Peter Corke (61), vlasnik radionice The Market Cobbler u sjeverozapadnom engleskom gradu Lancasteru, pronašao je par žutosmeđih cipela na svom pragu oko 7 sati u subotu ujutro nakon što ih je njihova vlasnica “ostavila točno ispred” radionice.


Nakon što je besplatno popravio puknuti remenčić cipela, Corke je podijelio slike na Facebooku u pokušaju da locira bosonogu vlasnicu koja je, pretpostavlja, bila u petak navečer u burnom izlasku.
Objavu je “lajkalo” i podijelilo više tisuća ljudi zbog čega su brojni posjetitelji došli u Corkeovu radionicu pitajući se je li tajanstvena osoba ili “Pepeljuga” došla po obuću.


“To je poput lova na Pepeljugu u cijelom gradu – moramo je pronaći i vratiti joj cipele”, rekao je Corke.


“Došao sam na posao u subotu rano ujutro oko 7 sati i te su cipele bile više-manje na pragu. To su sandale s remenčićima, remenčić je izašao iz potplata cipele pa bi bile nenosive.


Očito ih je ostavila ispred prave radionice. Pretpostavio sam da je netko bio vani u petak navečer i očito je ova gospođa došetala kući bosa”, dodao je.


Corke je rekao da ga “stalno pitaju” je li vlasnica došla po njih.


“Popravio sam ih kako bi ponovno mogla imati svoje cipele jer su sada kao nove i moći će ih ponovno nositi ako ih bude htjela natrag. Nadam se da će doći po njih”, kazao je Corke.


Ističe i da vlasnici neće naplatiti popravak jer je dobio “prilično puno publiciteta” zbog dijeljenja objave na Facebooku.


“Pretpostavljam da je to bilo kao besplatna reklama, ali nisam to namjeravao u početku”, rekao je.