ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

ekskluzivna kombinacija

Predstavljamo vam favorite iz Zarine Jo Malone kolekcije parfema

Autor: Marija Orešković

28.04.2023. 18:24
Predstavljamo vam favorite iz Zarine Jo Malone kolekcije parfema

Foto: PexelsZara vrlo često kreira raskošne i luksuzne parfeme i pritom zadržava pristupačne cijene. Da bi to ostvarila, ponovno se spojila s Britankom Jo Malone. Iza sebe Jo ima čak dva uspješna brenda, Jo Malone koji se danas nalazi u rukama giganta Estee Lauder i Jo Loves, brend čijeg je danas i sama dio. Kao jedno od najvećih imena u svijetu parfema danas, Jo je približila svijet niche parfema širokoj publici, a njezino nevjerojatno umijeće kombiniranja mirisnih nota i stvaranja parfema sada će biti dostupno i masama koje prate i vole high street brend Zaru.


Fashionably London


Miris za žene i muškarce, a predstavljen je 2021. Parfem je kreirao Jo Malone. Gornja nota je Bergamot, srednja nota je Ruža, a bazna nota je mošus, a karakterizira ga iznimna ženstvenost i svježina. Za ovaj parfem šuška se da podsjeća na ultra popularnu Delinu.


Energetically New York


Također miris za žene i muškarce, a predstavljen je iste godine kao i prethodni. Parfem je kreirao Jo Malone. Gornja nota je kardamon, srednja nota je jasmin, a bazna nota je sandalovo drvo. Zbog svoje dominantne note sandalovine, ovaj parfem često se uspoređuje sa svjetski popularnim parfemom kuće Le Labo »Santal 33«.


Magnificently Dubai
Riječ je o parfemu za prave avanturiste. Od zore do sumraka, okupani u avanturi. Sastoji se od note šafrana, muškatnog oraščića i akorda kože. Ovo je citrusni parfem s dodatkom ouda. Ovaj parfem miriše tako skupo, jedina mana mu je što ne traje dugo na koži, a podsjeća na parfeme kao što je Angels Share ili Feve Delicieuse.


Elegantly Tokyo


Baš kao što i naziv kaže iznimno elegantan parfem. Miris otkriva note ljiljana, arapskog jasmina i drva akigale. Ovdje prevladavaju i poprilično se osjete note jasmina i ljiljana, a preporučuje se starijoj i ozbiljnijoj populaciji i onima koji vole cvjetne i prozračne parfeme.


Captivatingly Paris


Riječ je o ljubavnoj pjesmi svim našim osjetilima. Miris otkriva note kruške, ruže i mošusa. Ovaj parfem donosi nam notu svježine i zelenila te predstavlja ženstvenost u bočici. Classy i sofisticiran, a oni koji vole miris ruže će ga obožavati.