Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Sjajna i atraktivna

Ovih pet boja kose savršeno pristaju uz smeđe oči

Autor: Mija Dropuljić

14.01.2023. 07:59
Ovih pet boja kose savršeno pristaju uz smeđe oči

Foto: iStock

Neka vaše smeđe oči zablistaju!



Mnogima nije uvijek lako odabrati novu boju kose. Uostalom, postoji bezbroj nijansi i načina kako vješto učiniti kosu još sjajnijom i ljepšom. Međutim, ako imate smeđe oči i istovremeno želite svježinu za svoju kosu, evo pet sjajnih boja za kosu koje svakako vrijedi razmotriti. Ne samo da privlače poglede, već imaju i nevjerojatan učinak čineći da smeđe oči prirodno sjaje. Fenomenalno zar ne?


 


Medeno smeđa 


Mnogi koji imaju smeđe oči imaju i prirodno smeđu kosu. Prekrasna kombinacija kojoj se ne može ništa zamjeriti! No, ako doista želite da vam oči zablistaju i istovremeno želite da vaša kosa izgleda svježe, medeno smeđa boja kose je dobar izbor. Za takav look se smeđoj kosi dodaju svjetliji pramenovi koji ne samo da osiguravaju veću živost i prekrasan shimmer u kosi te laskavo uokviruju lice, već dodatno naglašavaju smeđe oči.


View this post on Instagram

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)





Tamno smeđa


Ne želite izbjeljivati kosu? Tamnosmeđa kosa također je izvrsna nadopuna smeđim očima i može učiniti da se dodatnu istaknu. Najbolje je odabrati vrlo tamnu nijansu koja ide prema crnoj. Osobito svjetlosmeđe oči dobivaju lijep kontrast koji ih prirodno naglašava.


View this post on Instagram

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)


 


Platinasto plava


Platinasto plava kosa i smeđe oči: ova kombinacija također izgleda jednostavno izvanredno. Svijetlo platinasto plava kosa u oštrom je kontrastu s tamnim očima dajući im fantastičan sjaj. 


View this post on Instagram

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame)



Bakrena nijansa


Za sve koji žele nešto uzbudljivo ili pravu promjenu, bakrena kosa u kombinaciji sa smeđim očima savršen je izbor. Crvena nijansa ne čini samo da kosa blista svojom jarkom bojom, već i oči. Osim toga, bakrena kosa nudi mogućnost nošenja i svijetle i tamne varijante, samo odaberite nijansu koja vam najbolje pristaje.


View this post on Instagram

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame)



Crna kosa


Ne samo tamno smeđa, već i crna kosa može izgledati fenomenalno na svima sa smeđim očima. Poput tamnosmeđe kose, crna boja lijepo ističe smeđe oči i čini ih sjajnima.