ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

pozitivne promjene

Ovim horoskopskim znakovima će zadnji tjedan svibnja biti najsretniji

Autor: Katarina Ergović

23.05.2023. 21:46
Ovim horoskopskim znakovima će zadnji tjedan svibnja biti najsretniji

Foto: PixabayPrema astrologiji, posljednji tjedan svibnja obećava mnogo za nekoliko znakova zodijaka. Kako Venera ulazi u Blizance, ljubav će cvjetati za one rođene u ovom znaku. Osim toga, mnogi znakovi zodijaka mogu očekivati povoljne događaje tijekom ovog tjedna. Otkrijmo kome horoskop posljednjeg tjedna u svibnju predviđa sreću.


Ovan


Pred vama je fantastičan tjedan. Ljubavni odnosi će napredovati, donoseći novu radost u vaš život. Očekujte dobre vijesti iz neočekivanih izvora. Vaša financijska situacija će se poboljšati u odnosu na prije.Bik
Očekuje vas napredak u i profesionalnom i privatnom životu. Ojačane ljubavne veze donijet će ugodne trenutke sa supružnikom i voljenima. Vaš društveni status će se poboljšati, a svi zadaci na čekanju bit će dovršeni ovaj tjedan. Ovaj tjedan obećava neizmjerno zadovoljstvo i sreću osoba ovog znaka zodijaka.


Blizanci


Prepreke na vašem putu u karijeri će nestati, dopuštajući vam da konačno slobodno dišete. Očekuje vas uspjeh u vašim pokušajima popraćen povećanjem prihoda. Uz potporu vašeg supružnika ili partnera, vaše će samopouzdanje porasti, što će dovesti do poboljšanja odnosa. Može se reći da ćete cijeli ovaj tjedan zračiti pozitivnošću.Vaga


Posljednji tjedan svibnja Vagama donosi poboljšane financijske uvjete s više izvora prihoda. Uz stabilizaciju vaših financija, tjeskoba će se smanjiti. Ljubavni život će provjetati i potaknuti pozitivne promjene u vašim prijateljstvima. Postoje naznake putovanja, bilo da je riječ kratkom ili dalekom putovanju.


Vodenjak


Vodenjaci mogu očekivati smanjenje stresa tijekom ovog tjedna. Sreća će doći od strane vaše djece, a vi ćete uživati u ugodnim trenucima sa svojom obitelji kod kuće. Razmislite o pohađanju sportskih i zabavnih događaja koji se održavaju ovaj tjedan.