Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Eklektično i elegantno

Kombiniranje zlatnog i srebrnog nakita: odvažan potez ili modna pogreška?

Autor: Lucija Sučić

10.11.2022. 07:49
Kombiniranje zlatnog i srebrnog nakita: odvažan potez ili modna pogreška?

Foto: foto: iStock

Zastarjela modna pravila totalni su passéKombiniranje zlata i srebra za mnoge je veliko “ne”, te se dugo smatralo kako je uparivanje zlatnog i srebrnog nakita i detalja modni gaf i znak neukusa.


No srećom, s evolucijom modnih trendova i sve većom svjesnošću kako u modi ne postoje pravila, ovaj modni mit napokon prelazi u zaborav.


Pomno promišljena kombinacija više metala gotovo će uvijek svaki modni look podignuti na višu razinu, a završni efekt izgleda očaravajuće.
Osim toga, ovakvim potezom definitivno ćete se istaknuti u pogledu vašeg stila, koji se neće doimati ustaljenim i već viđenim. Modno eksperimentiranje totalno je in, a ovim potezom pokazat ćete svoj unikatan i jedinstven stil.


Kada govorimo o kombinaciji zlatnog i srebrnog nakita, postoje različite opcije uparivanja ogrlica, naušnica, narukvica ili prstenja.


Kada su u pitanju ogrlice, možete se, osim s bojama, poigrati i sa njihovom dužinom te na taj način upečatljivo istaknuti predio vrata pažljivim odabirom različitih ogrlica.


Ne bojte se kombinirati i stilove ogrlica, iznenaditi ćete se koliko ovakav spoj može dobro izgledati i jedan posve običan look totalno transformirati.


Sa naušnicama vrijedi ista stvar, te ako niste fan ogrlica, s ovako zanimljivom kombinacijom naušnica biti ćete upečatljivi i posebni.


Narukvice su jedan od onih detalja koji idu dobro uz svaku odjevnu kombinaciju, a spajanjem zlatnih i srebrnih naušnica stvorit ćete eklektičan i totalno elegantan look koji neće ostati nezamijećen.


Ako ste fan prstenja, ne bojte se nanizati ih i ukrasiti ruke spojem zlata i rebra. Ukomponirajte i prstenje sa kristalima, dragim kamenjem ili cirkonima za dodatan wow efekt.


Na kraju krajeva, nitko se ne bi u pogledu mode trebao pretjerano ograničavati s već pomalo zastarjelim modnim zakonima.


Pravila u modi nema, a dokle se god osjećate ugodno, vaš stil definitivno će to rezonirati.


Odvažite se i pokušajte kombinirati zlato i srebro, odvažnost će se isplatiti!