Utorak, 21. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Make over

Kako nositi staru košulju na posve novi način?

Autor: Mija Dropuljić

19.04.2024. 08:04
Kako nositi staru košulju na posve novi način?

Foto: iStock

Staro u tren oka postaje novoKošulje su onaj vječni komad kojeg svaka žena ima u svom ormaru. Najčešće košulje nosimo na posao, no zadnjih godina one dolaze u manje klasičnim varijantama te ih rado nosimo i za večernji izlazak. 


Ako ste se poželjeli jednog takvog komada, ne morate nužno ići u kupovinu. Postoje različiti načini vezanja košulje uz pomoć kojih će vaš stari komad zablistati u novom ruhu. 


U pitanju su jednostavni stilski trikovi koji transformiraju komad u tren oka. Tajna leži u kopčanju, odnosno vezanju košulje. 
Postoje dva načina, a na vama je da samo odaberete onaj koji vam se više uklapa u modni stil. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)


Jednu stranu košulje povucite uz struk što je više moguće na suprotnu stranu. Rub možete pričvrstiti pribadačom. Isto učinite i s drugim krajem. Ako ne želite koristiti pribadače, ovaj način nošenja košulje možete učvrstiti ako nosite hlače ili suknju visokog struka. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli elsa❤️ (@hoskelsa)


Drugi način je za one koji vole eksperimentirati. Princip je isti – oba ruba košulje povucite što više sa suprotne strane prema stražnjem dijelu. No, ovdje ćete rubove na leđima svezati. Ovaj način vezanja pokazuje malo više kože. 


I dok za prvi način možete koristiti klasičnu košulju koja prati tijelo, za drugi način je potrebna košulja šireg ili takozvanog muškog kroja. Poslužiti može i košulja vašeg partnera.