Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Y2K TREND

Efektni nokti inspirirani vodenim mramorom ponovno su se vratili

Autor: Mija Dropuljić

18.04.2024. 11:15
Efektni nokti inspirirani vodenim mramorom ponovno su se vratili

Foto: IG@phoebesummernailsUz Watermarble Nails za proljeće se oslanjamo prije svega na jednu stvar: puno boja. Ovaj trend laka za nokte već je bio viđen gotovo posvuda u 2000-tima i sretni smo što ga se konačno opet može vidjeti na našim noktima!Watermarble Nails ili nokti od vodenog mramora izgledaju dramatično šareno koliko i divlje. Poanta je da možete jednostavno pomiješati različite boje lakova za nokte, a posebna stvar u vezi s izgledom je da možete stvoriti mramorniji izgled s bojama koje odaberete – i to je lakše nego što se u početku čini.

Ako želite sami isprobati ovu tehniku, ne morate nužno ići u salon za nokte. Jer dizajn laka za nokte zapravo se lako može rekreirati kod kuće.Prije nego počnete, trebali biste zaštititi svoje nokte baznim lakom. Zatim možete nanijeti bijeli lak za nokte ili drugu neutralnu boju i pustiti da se dobro osuši. Nakon toga u posudu stavite mlaku vodu i pažljivo dodajte kap laka za nokte u boji po izboru. Zatim dodajte drugu boju laka za nokte.Nastavite s koliko god želite različitih boja lakova za nokte i na kraju sve zajedno zavrtite čačkalicom kako biste stvorili uzorak mramornog izgleda. Sada pažljivo umočite nokte u vodu i provjerite je li uzorak postavljen preko noktiju.


Pustite da se sve dobro osuši i vatom i odstranjivačem laka za nokte “očistite” sav višak laka oko nokta. Za kraj sve zapečatite nadlakom – i vaši nokti od vodenog mramora su spremni!