Srijeda, 27. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Mjesec ljubavi, sreće i mogućnosti

HOROSKOP za veljaču: Zapišite ove dane, bit će vam najsretniji i najstresniji

Autor: Sanda Milinković

30.01.2023. 07:18
HOROSKOP za veljaču: Zapišite ove dane, bit će vam najsretniji i najstresniji

Foto: iStock

Vrijeme je da Ovnovi zasjaju!Stiže nam veljača u kojoj će sreća pratiti brojne horoskopske znakove što znači da smo u idealnom vremenu za nove korake i praćenje snova.


Veljača je poznata kao mjesec ljubavi pa ne iznenađuje što će mnoge veze i partnerstva biti u cvatu.


Slobodnima je savršeno vrijeme da malo izađu van, reklamiraju se i otvore srce novim mogućnostima. Onima koji su u vezi, savjetuje se da osnaže odnos s partnerom i isplaniraju spoj kojim će ih iznenaditi.
Mjesec mnogima nosi mnoštvo neočekivanih mogućnosti i sreće pa je vrijeme idealno da slijedite svoje strasti i ciljeve. Sa zvijezdama koje se slažu u vašu korist, mnoga će vam se vrata otvoriti, mogućnosti će stići i dovesti do vas prekretnicu u karijeri ili privatnom životu.


U kratkim crtama, veljača će biti mjesec ljubavi, sreće i mogućnosti. Pustite da vas obuzme energija i ljubav te mogućnosti koje vam se pružaju i budite spremni prihvatiti ih u svakom trenutku!


OVAN


Vrijeme je da Ovnovi zasjaju! Veljača će vam biti super mjesec za ljubav, karijeru, zdravlje i financije. Posvetite se introspekciji i posložite prioritete tako da možete izvući najbolje što možete od neograničenih mogućnosti koje vam stižu.


Dok vas vaša kreativnost vodi putevima uspjeha, pripazite na ljubomorne suparnike i pokušajte biti bolja osoba hladne glave, kada dođe do tenzija.


S pozitivnim stavom i emocionalnom kontrolom, moći ćete savladati sve izazove koji vam se nađu na putu i zasjati na vrhu.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1.,5., 11., 12., 21., 26., 27.


BIK


Vrijeme je da se malo pokrenete i pokažete svoje sposobnosti vođe. Vodit će vas val ambicija i bit ćete u iskušenju da se koncentrirate samo na svoj osobni rast. No, sjetite se da je važno održavati zdravu ravnotežu između posla i osobnog života.


Prihvatite mogućnosti za učenje i istraživanje i nemojte se bojati napraviti nekoliko koraka naprijed. Veza sa poslovnim suradnicima i voljenima bit će ključ vašeg uspjeha tako da ih njegujte.


Sredina mjeseca mogla bi vam donijeti neke neplanirane izazove, ali ne dajte da vas obeshrabre. Uzmite pauzu da si vratite energiju i balans pa će vaš povratak biti pun samopouzdanja i spremnosti da “sredite” sve prepreke na putu.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


BLIZANAC


Spremite se na velike promjene! Bilo da je riječ o ljubavnom životu, karijeri ili financijama, htjet ćete malo prodrmati stvari i pokušati nešto novo.


Odvojite vrijeme u kojem ćete se baviti introspekcijom i promislite o tome kojim je dijelovima vašeg života potreban svjež pristup. Bacite oko na inozemne prilike jer bi se mogle ukazati neke uzbudljive mogućnosti za posao ili putovanje.


Budite svjesni da ovakve stvari mogu doći s izazovima pa ostanite na oprezu i potražite savjet stručnjaka, ako je potreban. Možete očekivati i neke velike profesionalne promjene krajem mjeseca, ali nemojte se bojati ponovno upotrijebiti neke stare vještine ili projekte kojima se planirate vratiti. Što se tiče zdravlja, izbjegavajte nepotrebne rizike.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 21., 26., 27.


RAK


Vrijeme je da se koncentrirate na poboljšanje samoga sebe te za učenje, kreativnost i vraćanje u formu. Samo, pripazite da brinete o zdravlju i razinama energije koju posjedujete, jer bi vam se mogli pojaviti problemi poput kroničnog umora i pada imunološkog sustava.


Rakovima koji nisu u vezama, za oko bi mogao zapeti netko vrlo poseban. Nastavite s oprezom i strpljenjem da ne preplašite potencijalnog partnera.


Glede financija, možda bi trebali uložiti malo više truda u zajednički račun i posjed s partnerom. Ako je potrebno, potražite savjet stručnjaka.


Mogle bi vam se ukazati nove poslovne prilike, možda kroz putovanje, a možda i kroz nove veze. Iskoristite prilike da si poboljšate društveni status i autoritet. Kraj veljače izgleda vam posebno obećavajuće po pitanju osobne veze jer će vam partnerstvo cvasti.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


LAV


Pripremite se za izazove u vezi! Možda bude neophodno raditi na tome da pronađe zajednički jezik s ostalima i prisjetite se da nije uvijek netko drugi kriv za sve.


Početak mjeseca idealan je za festivale, tulume, vjenčanja i svečanosti. Druženja će vam donijeti potrebne novosti i sreću u svakodnevnoj rutini.


Po pitanju posla, koncentrirajte se na trenutne obveze, ojačajte veze s kolegama i proširite mrežu poslovnih veza.


Veljača vam može biti idealna za slaganje temelja dugoročnog partnerstva ili kreativne kolaboracije. Budite pažljivi s papirologijom da izbjegnete negativne financijske posljedice.


Druga polovica mjeseca donijet će vam situacije poput rješavanja dugova i popravljanja nanesene štete.


Obratite pozornost na zdravlje i nemojte ignorirati simptome. Sjetite se da vam vježbanje može pomoći!


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


DJEVICA


Pripremite se za vrlo zaposlen mjesec dok se koncentrirate na posao i edukaciju. Nemojte si zadati previše obaveza jer bi to moglo dovesti do tenzija i neugode.


Neka vam prioritet bude učenje ili obrazovanje vaše djece jer znanje koje ćete usavršiti pomoći će vam na poslovnom i privatnom planu.


Možda ćete osjećati da vam nedostaje energije, ali izdržite! Sredinom veljače, počet ćete viđati rezultate u obliku financijskih dobitaka i uspješnih kreativnih ideja.


Potrudite se posjetiti kulturni ili zabavni događaj za potrebnu dozu energije i poboljšanje cjelokupnog zdravlja. Posljednji dani veljače savršeni su za interakciju s nadređenima, poslovne sastanke, pregovore – čak i ljubavne afere!


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


VAGA


Čini se da je veljača mjesec u kojem će vam se naporan rad i trud isplatiti. No, morate shvatiti da je važno opustiti se i zabaviti jer dužnosti kod kuće i na poslu od vas tražiti puno pažnje.


Hektični dio mjeseca mogao bi vam otežati postavljanje prioriteta pa pokušajte ostati smireni i srediti planove i ciljene na početku mjeseca da ostanete na dobrom putu. U drugoj polovici mjeseca, situacija će se smiriti i pomoći vam da se koncentrirate na uobičajene aktivnosti i odgovornosti.


Period će vam donijeti uspjeh i nagrade, a ići će u vašu korist i u financijskom sektoru. Povećani prihod mogao bi biti povezan s pregovorima, putovanjem, komunikacijom i vezama.


Emotivno, bit će prilika za novim poznanicima, iako je vjerojatno riječ o prolaznom flertu.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5.,11., 12., 21., 26., 27.


ŠKORPION


Osjećat ćete potrebu za financijskim potrebama. Odlično je željeti zaraditi više, ali imajte plan kako ćete to ostvariti. Plan bi mogao uključivati dodatne izvore ili promjene u karijeri.


Krajem mjeseca, imat ćete dobre ideje o tome koji su vam idući koraci. Moglo bi biti tenzija ili briga unutar obitelji te štete na kući. Sjetite se da bježanje od odgovornosti nije odgovor i pokušajte sve odraditi smirene glave.


Emotivno, bit ćete u iskušenju održati promiskuitetnu vezu u ime ljubavi. Ali, sjetite se da prava ljubav i životinjski nagoni nisu jedno te isto. Konstruktivni dijalozi mogli bi vam doći sasvim prirodni u posljednjem tjednu mjeseca.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


STRIJELAC


Pripremite se na užurbani mjesec s fokusom na veze, komunikaciju i rad na starim projektima. Morat ćete ostati informirani da biste uspjeli!


U karijeri bi se mogle dogoditi poslovne transformacije, promjene osoblja ili nove uloge. Početak mjeseca mogao bi vam se činiti kaotičnim. Ali, na kraju će sve postati jasno i shvatit ćete da se dogodilo s razlogom jer ćete imati priliku u red dovesti neka životna pitanja. Obratite pažnju na vlastitu sposobnost naglih reakcija jer takva osobina može iritirati ljude oko vas.


Sredina mjeseca nosi prilike za putovanja, ispite i važne sastanke te pregovore. Financijski, očekujte manje gubitke i potrudite se pametno trošiti.


Romantika nije na vrhu vaše liste prioriteta ovih trenutaka, ali nova veza je itekako moguća, iako će biti malo razočaravajuća.


Čuvajte svoje zdravlje, posebno kičmu.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


JARAC


Prva polovica veljače bit će fokusirana na profesionalni život, posebno financije. Vrijeme je idealno za poduzeti određene mjere, staviti novac sa strane i osigurati sredstva koja će dovesti do financijske sigurnosti.


Takvi će vam pokušaji pomoći da pokažete svoje talente i vještine koje će privući investitore, sponzorstva i lukrativne ugovore.


U drugoj polovici mjeseca imat ćete priliku otplatiti svoje dugove. Ako ne vodite posao, razmišljajte o traženju dodatnih resursa prihoda jer ćete ih možda zatrebati.


Nemojte se bojati potražiti podršku i savjeti drugih jer bi relevantne informacije mogle biti krucijalne za vaše blagostanje.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


VODENJAK


Možda ćete osjetiti potrebu za promjenom u mnogim segmentima života, ali pritom ćete se osjećati i pomalo ispijeno. Možda ćete osjećati “burn out” od posla i neke neispunjene želje u privatnim vezama.


Dobro je uzeti malo vremena i samoće da ponovno napunite baterije. Prva polovica mjeseca odlična je za koncentraciju na brigu za sebe i reorganizaciju doma.


Financijski, imat ćete sreće početkom mjeseca, ali pripazite da ne potrošite sve odjednom. Druga polovica veljače mogla bi donijeti neočekivane troškove i gubitke pa budite spremni na to.


Kraj mjeseca donijet će određeno djetinjasto ponašanje i tenzije te neočekivane situacije koje će zahtijevati brzi odlazak.


Što se zdravlja tiče, nema razloga za veće brige, ali krucijalno je da održavate imunološki sustav na zdravoj razini.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 27.


RIBA


Mjesec će vam početi sporo i najbolje je da se opustite u skladu s time i ne tratite trud i vrijeme na nove projekte. Veljača vam je odličan mjesec za procjenu veza, identificiranje pravih prijatelja i neprijatelja te oslobađanje samog sebe od prošlih obveza i dugova.


U vapim trenutnim planovima moglo bi biti nekih ograničenja i odgoda, ali s vremenom će proći. Dobit ćete dovoljno podrške od ljudi koji su vam bliski. Glede osjećaja, važno je prakticirati diplomaciju i kompromise u vezama.


Nakon 24. veljače, energija i vitalnost će vam se pojačati pa ćete imati bolje šanse za uspješno usvajanje kreativnih ideja uz pomoć individualaca s kojima dijelite razmišljanja.


Ovo je vrijeme odlično za komunikaciju o novim poslovnim pothvatima sa vašim šefom ili potencijalnim partnerima.


Sretni dani: 2., 3., 7., 19., 23., 24., 28.


Stresni dani: 1., 5., 11., 12., 21., 26., 26.