Foto: Pexels
Izvrstan je za posluživanje i jednostavno namazan na bruschette, a podrijetlom je iz pijemontske tradicije.
Sastojci:
- 100 g peršina
- 2 slana inćuna
- 1 tvrdo kuhano jaje
- 70 ml octa
- 2 režnja češnjaka
- 25 g starog kruha
Priprema: Inćune odsolite pod mlazom vode, a zatim kruh narežite na male komadiće i ostavite da omekša u octu.
Peršin sitno nasjeckati i staviti u mikser zajedno sa inćunima, češnjakom, jajetom i sada već omekšalim starim kruhom.
Kruh prethodno treba ocijediti kako bi se uklonio višak octa.
najnovije
najčitanije
Košarka
Kvalifikacije za EP
Božić i Smith predvodili Sesarovu družinu do važne pobjede kontra Bosne i Hercegovine
Košarka
Službena potvrda
Pep Guardiola produžio ugovor s Manchester Cityjem
Svijet
otkrio putin
Rusija ispalila hipersoničnu raketu na Ukrajinu kao upozorenje Zapadu
Plodovi zemlje i mora
korisni savjeti
Preporučuje se obaviti jesensku gnojidbu tla
Zadar
crpna postaja maestral
Odvodnja uputila javni poziv stanovnicima dviju zadarskih ulica
Županija
SILBA
FOTO Katamaran Jadrolinije udario o obalu Božave
Scena
IRIS PETRAČ
Tko je supruga Novice Petrača? Bivša zadarska novinarka i glasnogovornica Grada Zadra
Crna Kronika
PU ZADARSKA
U Murvici se zapalio automobil u vožnji, vatrogasci intervenirali
Zadar
INFORMIRAJTE SE!
Višnjik objavio važne upute za posjetitelje koncerta Doris Dragović!
Crna Kronika
zloupotreba položaja