Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dom u slavljeničkom duhu

Donosimo ideju za viseću božićnu dekoraciju na kojoj će vam svi zavidjeti

Autor: Mija Dropuljić

04.12.2023. 07:36
Donosimo ideju za viseću božićnu dekoraciju na kojoj će vam svi zavidjeti

Foto: iStock

Jednostavan, ali efektan način kako da ukrasite svoj domPolagano, ali sigurno svoj dom počinjemo ukrašavati u slavljeničkom duhu. Vade se kuglice i lampice, slaže se adventski vijenac…


Ako ste ove godine poželjeli malo promijeniti način na koji ukrašavate svoj dom za božićne blagdane, donosimo odličnu ideju za viseću dekoraciju koja kao da je iskočila iz reklame.


Društvene mreže su prepune predivnih ideja za božićne dekoracije, no često se čini kako su one komplicirane za realizirati.
Ako ste na brojnim profilima vidjeli viseći ukras, primjerice iznad stepenica, prozora ili pojedinih prostorija, bez brige – znamo trik kako da u svega par koraka i sami izradite sličan ukras.Idealno mjesto


Sve što vam je zapravo potrebno je šipka čiju dužinu možete prilagoditi. Ako ne znate gdje je kupiti, uputite se na odjel kupaonica jer je riječ o modelu kojeg najčešće koristimo za postavljanje zastora u tuš kabini. 


Naš savjet je da dekoraciju postavite iznad prozora jer će tako ukras biti vidljiv i izvana i izgledat će efektno. Ako su vam prostorije otvorene, odnosno između pojedinih nema vrata, ovaj ukras će na tim mjestima također izgledati fantastično. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli East End Salvage (@eastendsalvage)Lampice!


Sve što vam je potrebno osim gore spomenute šipke je konop i željene dekoracije. Koristite žive ili umjetne grane, kuglice, mašnice i nemojte zaboraviti na lampice. Ako u blizini nemate prekidač, koristite lampice na baterije. 


Za početak je potrebno fiksirati šipku na odabrano mjesto. Nakon toga raspodijelite zelenilo na način da pokrijete šipku kako ona ne bi bila vidljiva. Tako ćete stvoriti efekt da vaša dekoracija lebdi.


Nakon toga je potrebno dodati lampice i za kraj željene dekoracije.