Srijeda, 28. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Supernova centar

Blagdanska Super subota donosi sjajne popuste

Autor: ZL Promo

08.12.2023. 08:00
Blagdanska Super subota donosi sjajne popuste

Vrijeme je za blagdanski shopping, a nabavka će biti još bolja uz popuste koji se spremaju povodom Super subote. Vaše omiljene trgovine posebne pogodnosti vam spremaju 9. prosinca.


Blagdani stižu i zasigurno već imate spreman popis poklona, namirnica za božićne i novogodišnje delicije kao i raznih kućnih potrepština i dekoracije za dom. Sve to ove subote možete nabaviti po još povoljnijim cijenama jer na redu je novo izdanje Super subote u centru Supernova Zadar.


Amas vam priprema 20 % popusta na ogrlice i 15 % na narukvice na konopcu pri plaćanju gotovinom, dok su u Argentumu popusti čak do 50 %. U zlatarnici Donat popusti se penju čak do 70 % na srebrni nakit, a L’Occitane vam nudi 15 % na sve mirise za dom uz kupnju iznad 10 €. 


Želite li se počastiti obućom iz novih kolekcija posjetite Humanic i iskoristite 20 % popusta prilikom kupovine 2 ili više artikala. Jednako toliko cijene će sniziti i Fashion&Friends za kupovine iznad 15 €. Galileo i ovoga puta ima super ponudu – na prvi artikl 30 %, na drugi artikl 40 % i na treći artikl 50 %, a OVS vas časti s 20 % popusta na račun iznad 30 €. Bezvremenske, klasične i trendi kombinacije brenda U.S. Polo sada su vrlo pristupačne jer ove subote vrijedi popust 40 % na cjelokupnu ponudu.


I ove Super subote dm vas časti s 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 50 €, a u Greensideu iskoristite 30 % na dio vinskog asortimana. Vrijeme je i da u dom unesete dašak Božića pa svakako posjetite Kik gdje vas čeka božićna dekoracija već od 1 €. Popularni blagdanski desert DESPAR Panettone Classico od 800 g u Sparu ćete pronaći snižen 25 %.


Ove subote odaberite nešto za sebe, nešto za svoje bližnje i uživajte u blagdanskom ozračju centra Supernova Zadar. Kako biste se na vrijeme pripremili za kupovinu provjerite i ostale popuste, a cjelokupan popis čeka vas na web stranici centra. Vidimo se u blagdanskom shoppingu!