Subota, 13. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Elegantno i primamljivo

4 savjeta kako uvijek mirisati neodoljivo i zanosno

Autor: Lucija Sučić

17.12.2022. 07:51
4 savjeta kako uvijek mirisati neodoljivo i zanosno

Foto: Freepik

Miris ima veliku moć utjecaja kako na naše samopouzdanje, tako i raspoloženjeJedan od najljepših osjećaja je mirisati neodoljivo primarno samima sebi, jer miris ima veliku moć utjecaja kako na naše samopouzdanje, tako i raspoloženje.


Dodatno je divno mirisati isto tako neodoljivo bez tone parfema koja vrlo brzo ispari.


Danas pišemo o nekoliko trikova koje možete napraviti kako biste mirisali prekrasno, i kako bi vas taj suptilan, ali neodoljiv i prepoznatljiv miris pratio posvuda.


Nanesite hidratantnu kremu laganog mirisa na kožu nakon tuširanja
Nakon tuširanja namažite vašu kožu losionom za tijelo s mirisom koji vam se sviđa, nakon čega ćete dugo mirisati a i usput nahraniti vašu kožu, kojoj će goditi ekstra hidratacija pogotovo u ovo zimsko doba.


U svoje ladice ubacite mirisne perlice


Mirisnim perlicama za pranje rublja možete podariti još jednu funkciju i nekoliko ih ubaciti u ladicu s robom kako bi vam odjeća poprimila suptilan i nježan miris.


Nanesite parfem ovih 5 područja vašeg tijela


Zapešća, iza ušiju, dekolte, unutarnji pregibi ruku i iza koljena pet su strateških mjesta za nanošenje parfema jer će se ondje parfem najdulje zadržati, a vi ćete mirisati naprosto neodoljivo čitav dan.


Odaberite vašu malu paletu mirisa


S parfemima ne trebate pretjerivati u smislu količine, te je u većini slučajeva dovoljan jedan do dva parfema čije mirise volite. Isto tako, ako ih kombinirate testirajte kako si kombinacije pašu.