Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

STRATEG SLAVENA

Zoran Zekić vrlo jednostavno je objasnio uzroke poraza od Bijelih: “Šokantan početak nas je ubio!”

Autor: Portal Novi list

01.05.2023. 21:33
Zoran Zekić vrlo jednostavno je objasnio uzroke poraza od Bijelih: “Šokantan početak nas je ubio!”

Foto: Sergej Jakirović i Zoran Zekić/Foto PIXSELLZoran Zekić vrlo jednostavno je objasnio razloge posrtaja svoje momčad protiv Rijeke. Slavena Belupa prvoga poraza od Bijelih ove sezone stajao je očajan ulazak u utakmicu.


– Jedna od naših boljih utakmica, bili smo dosta dobri, ali imali smo šokantan početak. Napravili smo dvije neopisive pogreške i Rijeka je povela 2:0.  Zabili smo gol na vrijeme početkom nastavka i vratili se u utakmici. Nažalost, dobili smo treći gol. Zaslužena pobjeda Rijeke, čestitam mojim igrači. Teško se bilo vratiti nakon velikih pogrešaka na početku.


Osvrnuo se i na novi pogodak svojeg iskusnog napadača.
– Krstanović je neuništiv, može služiti kao primjer mnogima. Dali smo sve od sebe, ali teško se bilo vratiti nakon dva prejeftina gola protiv dobre Rijeke.


Četiri kola su ostala do kraja prvenstva, Slaven Belupo je još u igri za Europu.


– Borit ćemo se do posljednje kapi krvi. Ponekad pomislim da puno ljudi nije bilo spremno na ovu situaciju i možda bi bilo više mira da se nismo doveli u ovu situaciju. Drugo poluvrijeme smo se bacali na glavu, ali stvarno se bilo jako teško vratiti protiv vrhunskog protivnika kao što je Rijeka. Šokantan početak nas je ubio! – rekao je Zekić.