Utorak, 14. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

NOGOMET

Vitez želi ostanak na vrhu

Autor: Šime Ćurko

09.09.2023. 10:01
Vitez želi ostanak na vrhu

Foto: Arhiv ZL



Nakon tri gostovanja za županijske predstavnike u Trećoj NL Jug slijede tri domaće utakmice. Najbolje je u sezonu krenuo Hrvatski vitez, koji jedini u ligi ima dvije pobjede, a treću će tražiti protiv GOŠK-a iz Kaštela.


Posedarci imaju velike planove, koji podrazumijevaju da se kod kuće mora pobjeđivati. Zadar je u prošlom kolu izgubio 3:1 kod Neretve, a ovaj put bodove će tražiti protiv Sloge. Na Stanovima »plavo-bijeli« uglavnom nemaju problema sa suparnicama, s time da je upravo Sloga jedan od onih sastava koji potvrđuje pravilo budući da je dvoboj između ove dvije momčadi prošlo proljeće u Zadru završio 1:1.


Primorac je u Sinju kod Junaka osvojio bod, a sada momčad Dragana Blatnjaka čeka veliki izazov budući da u Kraljevski grad stiže Zagora. Unešićane, koji su aktualni prvaci, mnogi vide u najužem krugu kandidata za prvo mjesto dok je Primorac ove sezone već izgubio dvije utakmice kod kuće (Neretvana i Radnik Križevci u Kupu).




Raspored 3. kola (subota, 16:30 sati): Primorac – Zagora, Zadar – Sloga, Hrvatski vitez – GOŠK Kaštela, Zmaj – Junak, GOŠK Dubrovnik 1919 – Neretvanac, Omiš – Neretva, Split – Kamen, Vodice – Uskok.