Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Koban sudar

VIDEO Stigle loše vijesti nakon sudara Tsimikasa i Kloppa, grčki reprezentativac nekoliko mjeseci izvan stroja

Autor: Hina

24.12.2023. 17:02
VIDEO Stigle loše vijesti nakon sudara Tsimikasa i Kloppa, grčki reprezentativac nekoliko mjeseci izvan stroja

Foto: Foto REUTERS

Zbog ozljede braniča je ugrožen nastup za Grčku u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se održati u ožujku



LONDON Nogometaš Liverpoola i grčki reprezentativac Kostas Tsimikas slomio je ključnu kost na subotnjem derbiju s Arsenalom zbog čega će nekoliko mjeseci biti izvan stroja, objavili su danas engleski mediji.


Zbog ozljede braniča je ugrožen nastup za Grčku u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se održati u ožujku. Cimikas se ozlijedio u 35. minuti subotnjeg susreta koji je završio 1-1, prilikom duela s Arsenalovim Bukaya Sakom.


“Definitivno se radi o slomljenoj ključnoj kosti i izbivat će dugo vremena”, rekao je Klopp za Sky Sports.


Izostanak grčkog braniča bit će dodatni izazov za Nijemca na klupi Liverpoola koji od listopada ne može računati na Andyja Robertsona, prvog lijevog beka. Zbog ozljede ramena izbivat će barem još nekoliko tjedana. Osim toga, Cimikasova ozljeda mogla bi biti udarac za Grčku ako njegov oporavak potraje duže od druge polovice ožujka. Grčka će plasman na EP u Njemačkoj pokušati izboriti u skupini C protiv Gruzije, Kazahstana i Luksemburga.