ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Premier liga

Tottenhamu drama protiv Liverpoola

Autor: Hina

30.09.2023. 21:46
Tottenhamu drama protiv Liverpoola

Foto: Foto REUTERS

Unatoč samo devetorici na travnjaku od 69. minute Liverpool je sve do 96. čuvao bod i 1-1, ali je tada pokleknuo...



LONDON Nogometaši Tottenhama u dramatičnoj su utakmici sedmog kola engleske Premier lige pobijedili na domaćem terenu Liverpool 2-1, golom u 96. minuti i uz dvojicu igrača više.


U otvorenoj utakmici puno toga se događalo u prvom poluvremenu, s tim da je već u 26. minuti Liverpool ostao s igračem manje nakon isključenja Jonesa. Takav odnos snaga Tottenham je iskoristio točno deset minuta kasnije kada je lijepu akciju pogotkom okončao Heung Min Son za 1-0 Tottenhama. Inače, nekoliko minuta ranije Liverpool je zabio pogodak, strijelac je bio Diaz, ali ga je VAR poništio zbog minimalnog zaleđa.


Ni igrač manje ni primljeni pogodak nisu omeli Liverpool koji je u nadoknadi izjednačio, a spretno je za 1-1 zabio Gakpo.




U 69. minuti Liverpool je ostao bez još jednog igrača, jedan za drugim žuti karton je dobio Diogo Jota i unatoč samo devetorici na travnjaku Liverpool je sve do 96. minute čuvao bod i 1-1, ali je tada pokleknuo. Slomio ga je njegov igrač, Matip je pogodio vlastitu mrežu za 2-1 Tottenhama.


Tottenham je došao na 17 bodova, koliko ima i Arsenal te imaju bod manje od Manchester Cityja. Liverpool je na 16 bodova.