Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

NFL liga

Tom Brady je nedavno objavio da završava karijeru, ali vlasnik Patriotsa ga silno želi vratiti još jednu sezonu

Autor: Hina

02.02.2023. 19:41
Tom Brady je nedavno objavio da završava karijeru, ali vlasnik Patriotsa ga silno želi vratiti još jednu sezonu

Foto: Tom Brady/Foto REUTERS

Robert Kraft želi da Tom Brady potpiše jednodnevni ugovor s franšizom kako bi se legendarni quarterbackbek mogao povući kao član momčadi koju je predstavljao dva desetljeća



NEW YORK Vlasnik New England Patriotsa Robert Kraft želi da Tom Brady potpiše jednodnevni ugovor s franšizom kako bi se legendarni quarterbackbek mogao povući kao član momčadi koju je predstavljao dva desetljeća.


“Ne samo da ja to želim, naši obožavatelji to žele. Za nas je on uvijek bio i uvijek će biti Patriot,” kazao je Kraft u razgovoru za CNN.


“Učinit ćemo sve što je u našoj moći da ga vratimo,” dodao je.




Jedan od najboljih igrača američkog nogometa svih vremena objavio je u srijedu putem Twittera kako je “definitivno završio svoju karijeru”.


“Povlačim se zauvijek. Hvala ljudi što ste mi dopustili živjeti svoj san”, objavio je 45-godišnji Brady u 53-sekundnom videu.


Tijekom 23-godišnje karijere u NFL-u Brady je osvojio rekordnih sedam naslova prvaka, od toga šest kao član New England Patriotsa za koje je igrao od 2000. do 2019. godine, te još jedan s Tampa Bay Buccaneersima u kojima je proveo svoje posljednje tri sezone.


Osim što je rekorder po broju osvojenih naslova, Brady je rekorder i po broju bačenih dodavanja za “touchdown” u karijeri (649 u ligaškom dijelu sezone i 88 u doigravanju) te po broju osvojenih jarda dodavanjem (89,214 u ligaškom dijelu i 13,400 u doigravanju).


Pet je puta biran za najkorisnijeg igrača (MVP) “Superbowla”, a tri puta za MVP-a sezone.