Nedjelja, 1. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Pred dogovorom

Talijani tvrde: Gvardiol prelazi u Chelsea za rekordnu cifru, Hrvat postaje najskuplji branič u povijesti

Autor:

30.11.2022. 08:30
Talijani tvrde: Gvardiol prelazi u Chelsea za rekordnu cifru, Hrvat postaje najskuplji branič u povijesti

Foto: Foto REUTERS

Dinamo bi u ovom poslu također dobro zaradio jer je u ugovoru navedeno kako će Modri dobiti 20 posto od Leipzigove zarade tijekom sljedećeg transfera ovog ZagrepčaninaOno što se već najavljuje neko vrijeme i što se skoro dogodilo protekloga ljeta, uskoro bi moglo dobiti i službenu potvrdu. Novinar La Gazzette dello Sport na svojem je Twitter profil objavio kako su pregovori između Chelseaja i hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola u tijeku dodavši kako je iznos otprilike sličan onom koji se spominjao tijekom ljeta.


A to je iznos od oko 90 milijuna eura koje je engleski velikan tada službeno ponudio RB Leipzigu. Gvardiol bi tako s tek 20 godina postao najskuplji branič u povijesti te bi s vrha skinuo dosadašnjeg rekordera Harryja Maguirea (u Man United došao za 87.1 milijun eura), a u Chelsea bi prešao sljedećega ljeta.


Dinamo bi u ovom poslu također dobro zaradio jer je u ugovoru navedeno kako će Modri dobiti 20 posto od Leipzigove zarade tijekom sljedećeg transfera ovog Zagrepčanina.