Četvrtak, 16. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

MHTAJ

Sedmo izdanje Memorijalno-humanitarnog turnira Antonio Jurjević okupit će čak 128 ekipa!

Autor: Portal ZL

16.08.2023. 09:53
Sedmo izdanje Memorijalno-humanitarnog turnira Antonio Jurjević okupit će čak 128 ekipa!

Foto: MHTAJ



Na 7. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević (MHTAJ) okupit će se ukupno 128 ekipa što potvrđuje činjenicu da je ovaj turnir najveći humanitarno-sportski događaj u Zadarskoj županiji, ali i šire.


MHTAJ počinje večeras od 19 sati, a igra se na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik. Sve posjetitelje i ove godine očekuje vrhunski mali nogomet, ali i zabava. 
Turnir se igra u tri kategorije, a ove će se godine za titulu najboljih seniora boriti 91 ekipa. Na turniru će se natjecati i 21 ekipa veterana te 16 dječjih ekipa.
Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.


Iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević još jedanput mole sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje, kojem nema mjesta na humanitarnom turniru, odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način, diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja.




Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.
Sve donacije koje je dosada napravila Humanitarna udruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge kao i raspored utakmica na turniru.


– Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se od srijede pridruže na vanjskim malonogometnim terenima Športskog centra Višnjik. Podržite 7. MHTAJ i uživajte u najvećem humanitarnom turniru u županiji. Brojka od 128 ekipa jamči da ćemo još jednom biti svjedoci velikog sportsko-humanitarnog spektakla, a put do “zida pobjednika” bit će teži no ikada!, kazali su iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević.   


RASPORED ZA SRIJEDU: 


Raspored i termini odigravanja utakmice


16.08.


Teren A


19:00 Humanitarna udruga “Antonio Jurjević” vs Rekreativci


19:45 Mnk Osam Mladi vs Stanovi bilbao


20:30 Petrčane vs Mnk Ugljan


21:15 DPH Obrovac DPH Zadar vs Udruga ”Pojonsko srce”


22:00 Mnk Puntamika vs MNK Zemunik


22:45 Futsal klub Plovanija Zadar vs Optika Maris


Teren B


19:00


19:45 Ekipa Orbico vs Mnk Vrsi


20:30 Mnk Kkukljica vs Rovđaci


21:15 Podgradina vs Lukoran


22:00 Punta Skala vs UN Tornado Zadar


22:45 Mnk Outsajderi vs Mnk Rupe