Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

RUDEŽ I PAJAČ

Poznati sportaši podržali 7. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević

Autor: Portal ZL

13.08.2023. 08:45
Poznati sportaši podržali 7. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević

Foto: HUAJBivši NBA košarkaš i direktor Sunset Sports Media festivala koji se organizira u Zadru, Damjan Rudež, pozvao je sve zainteresirane da se i ove godine pridruže 7. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević koji svake godine okuplja veliki broj ekipa i još veći broj posjetitelja. Memorijalno-humanitarni turnir organizira se u čast prerano preminulog nogometaša Antonio Jurjevića, a s godinama je postao jedno od najvećih humanitarno sportskih događaja u Zadarskoj županiji, a i šire.


Uz Rudeža, poziv na vanjske malonogometne terene Športskog centra Višnjik uputio je i Marko Pajač, nogometaš Genoe. Pajač je pozvao sve zainteresirane da se prijave na turnir jer je do kraja prijava preostalo još malo vremena. Prijave traju do 14. kolovoza do 20 sati, a jedan od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj započinje 16. kolovoza. Turnir se igra u tri kategorije: seniori, veterani i djeca. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.


– I ove godine smo organizirali Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević u spomen na našeg prijatelja te vjerujemo kako će naši vjerni pratitelji uživati u dva tjedna malog nogometa uz vrhunsku igru i još bolju atmosferu. Ove godine, kao i proteklih, potrudit ćemo se da na vas prenesemo našu dobru energiju te da se na ŠC Višnjik osjećate kao kod kuće – istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević. Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.


Foto: HUAJ


Foto: HUAJ


Foto: HUAJ