Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Lijepa tradicija

U Bjelovaru odigran tradicionalni BOK rukometni turnir, ekipu glumaca i političara predvodio zapaženi Gordan Jandroković

Autor: Hina

07.05.2023. 19:07
U Bjelovaru odigran tradicionalni BOK rukometni turnir, ekipu glumaca i političara predvodio zapaženi Gordan Jandroković

Foto: Predsjednik Sabora RH Gordan Jandroković se pokazao kao vrstan rukometaš/Foto PIXSELL

Na BOK turniru nastupili su i poznati hrvatski sportaši poput Vlade Šole, ali i Hrvoja Horvata Cvebe



BJELOVAR  U sklopu Bjelovarskih odjeka kazališta u nedjelju je u Dvorani europskih prvaka odigran tradicionalni BOK rukometni turnir na kojemu su snage odmjerile veterani RK Bjelovar, glumci i političari za koje je igrao predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.


Na BOK turniru nastupili su i poznati hrvatski sportaši poput Vlade Šole, ali i Hrvoja Horvata Cvebe. S loptom ili bez nje u Bjelovaru su se, među ostalima, zabavljali Kristijan Ugrina, Alan Katić, Ivan Ožegović i nezaobilazni domaćin Goran Navojec.


Političke snage, uz Gordana Jandrokovića, zastupali su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i načelnici općina.




“BOK fest traje već 20 godina. Čestitam Goranu Navojecu koji je to sve započeo. Čestitam i gradonačelniku Bjelovara na organizaciji i potpori festivalu. Uvijek se rado odazovem na BOK, a i na ovaj BOK rukometni turnir. Jako lijepa tradicija i jako lijepo druženje”,  kazao je Jandroković.