Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

U organizaciji MNK Mali Pariz

Počele prijave za malonogometni turnir Bibinje 2023

Autor: Paulo Sarić

30.05.2023. 19:25
Počele prijave za malonogometni turnir Bibinje 2023

Foto: Nikolina Režan



Brojni bibinjski ljubitelji malog nogometa i ove godine će doći na svoje. Na igralištu Crljenica sredinom lipnja će se održati drugo izdanje malonogometnog turnira „Bibinje 2023“ koji je prošle godine okupio mnoštvo momčadi iz mjesta Svetog Roka i čitave Zadarske županije. Turnir će se i ovog proljeća igrati po sustav 4+1, odnosno s četiri igrača u polju i jednim golmanom, a natjecanje počinje 12. lipnja tradicionalnom feštom i otvaranjem turnira.


– Prošlogodišnje izdanje turnira je nadišlo sva naša očekivanja. Punih tjedan dana smo mogli uživati u pravoj malonogometnoj fešti i jedinstvenim potezima majstora baluna te vjerujemo da ni ovaj lipanj neće biti izuzetak. Ljubav Bibinjaca prema nogometu je već odavna ovjekovječena, o čemu najbolje svjedoče popunjene tribine igrališta na Crljenici koje su uživale u brojnim zanimljivim utakmicama – kazao je jedan od vodećih ljudi iz organizacijskog odbora Dino Režan.


Malonogometni turnir Bibinje 2023

Malonogometni turnir Bibinje 2023


– Vjerujem da će drugo izdanje biti još brojnije i kvalitetnije od premijernog i da će turnir s vremenom prerasti u tradiciju – dodao je Režan.




Organizatori iz MNK Mali Pariz i ove godine su pripremili bogate nagrade te će prvoplasirana momčad dobiti 2400 eura, drugoplasirana će se trebati zadovoljiti s 1200 eura, dok će posljednje mjesto na pobjedničkom postolju momčadi donijeti 600 eura.


Rok za prijavu momčadi traje do 8. lipnja, pri čemu je kotizacija 80 eura po sudioniku.