Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Tenis

Petra Martić u četvrtfinalu turnira u Engleskoj

Autor: Hina

28.06.2023. 14:53
Petra Martić u četvrtfinalu turnira u Engleskoj

Foto: Petra Martić/Foto REUTERS

Martić je kao i u 1. kolu odlično servirala, bila je suočena sa samo jednom "break-loptom" suparnice koju je uspješno spasila u petoj igri prvog seta, dok je ona mnogo češće pijetila oduzimanjem početnog udarca suparniciEASTBOURNE Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Eastbourneu, njoj je Brazilka Beatriz Haddad Maia predala susret 2. kola pri vodstvu naše igračice 6-4, 3-2.


Martić je kao i u 1. kolu odlično servirala, bila je suočena sa samo jednom “break-loptom” suparnice koju je uspješno spasila u petoj igri prvog seta, dok je ona mnogo češće pijetila oduzimanjem početnog udarca suparnici. Kod vodstva Martić 3-2 u prvom setu Haddad Maia je spasila “break-loptu” odličnim servisom, ali kada je Martić kod prednosti 5-4 stigla do tri vezane “break-lopte”, a ujedno i set-lopte nije bilo izlaza za Brazilku.


U drugom setu igralo se uz servis sve do 3-2 za Martić kada je Haddad Maia stala, sjela na stolac i zatražila medicinsku pomoć. No, dovoljan je bio samo razgovor s liječnikom da bi predala.
Martić će u četvrtfinalu igrati protiv bolje iz ogleda Kineskinje Xiyu Wang i Amerikanke Madison Keys.