Četvrtak, 16. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Liga prvakinja u odbojci

Velika tragedija nakon polufinala Lige prvakinja u odbojci, igračica Novare pronađena mrtva ispred hotela u Istanbulu

Autor: Portal Novi list

13.04.2023. 12:06
Velika tragedija nakon polufinala Lige prvakinja u odbojci, igračica Novare pronađena mrtva ispred hotela u Istanbulu

Foto: Ituma je prva slijeva na fotografiji igračica i trenera Novare tijekom minute odmora/Foto Facebook Igor Novara Volley

Ituma je Nigerijka rođena u Milanu, ova vrlo darovita igračica nastupala za mlađe uzrasne kategorije u talijanskoj reprezentaciji



Velika tragedija zadesila je redove odbojkašica Novare koje su u srijedu navečer poražene u polufinalu Lige prvakinja od ekipe Eczacibasija za kojega nastupa kapetanica Hrvatske Samanta Fabris, a vodi je hrvatski izbornik Ferhat Akbas.


Igračice Novare su se nakon utakmice zaputile u hotel u Istanbulu ispred kojega je u jutarnjim satima pronađena mrtva osamnaestogodišnja Julia Ituma. Prema prvim informacijama riječ je o padu kroz prozor hotela. Ne zna se još je li u pitanju nesretni slučaj, samoubojstvo ili nešto treće.


Ituma je Nigerijka rođena u Milanu, ova vrlo darovita igračica nastupala za mlađe uzrasne kategorije u talijanskoj reprezentaciji.




Njezin klub je objavio kratko priopćenje u kojem je osim izraza sućuti obitelji naveo kako turska policija provodi istragu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @julia.ituma