Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Prva liga odbojkašica

Prvom setu ni traga ni glasa

Autor: Alen Plahinek

14.11.2023. 17:34
Prvom setu ni traga ni glasa

Foto: Luka Jeličić



Odbojkašice Zadra loše su se provele u Rijeci u gostima kod ŽOK Drenova. Svega 11 igračica zajedno s trenerima Domenikom i Robertom Kresojom otišlo je na gostovanje u Rijeku, gdje su glatko poražene s 3:0. Ono što se svakako kao pozitivno iz ovog susreta može izvući je činjenica da su se Zadranke vrlo dobro borile protiv moćne Drenove i niti u jednom setu nisu »pregažene«. U prva dva osvojile su 20, a u trećem 19 poena, što ipak može biti jedan, makar i mali, poticaj za nastavak sezone.


Zadranke se nalaze na posljednjem mjestu Prve lige u kojoj su u sedam susreta upisale sedam poraza uz niti jedan dobiveni set. Ono što je pomalo i zanimljivo da su u identičnoj situaciji odbojkašice Zagreba. U posljednjem kolu Zagrepčankama su presudile odbojkašice Sinja. Na vrhu ljestvice nalaze se Dubrovčanke koje su bile bolje od Kitra Varaždin u gostima u »Baroknom gradu«. Odbojkašice Mladosti su bile bolje od Olimpika, a najzanimljiviji dvoboj odigrali su Veli Vrh i Pula, što je ujedno bio i gradski obračun, u kojem je pobjedu odnijela ekipa Velog Vrha. Vinkovčanke su pomalo iznenađujuće svladale Veliku Goricu u gostima. U sljedećem kolu u Zadar stiže Kitro Varaždin.


DRENOVA  3




ZADAR  0     


(25:20,25:20,25:19)


RIJEKA – SC Dinko Lukarić. Suci: Paolo Markulin i Filip Mikuličić.


DRENOVA: Stankovsky, Juričić, Šahinović, Barać, Ivić, Perinić, Fundek, Skorin, Devčić, Kovačić, Malec, Ljubez, Baličević, Oštarić. Trener: Ilija Matić.


ZADAR: Henjak, Nimac, Longin, Kero, Jurič, Pelaić, Baričević, Hromin, Krnčević, Mijić, Torbarina. Trener: Domeniko Kresoja.