Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Prijelazni rok

West Ham ponudio Torinu Nikolu Vlašića i 20 milijuna eura za braniča Perra Schuursa

Autor: Hina

07.07.2023. 12:20
West Ham ponudio Torinu Nikolu Vlašića i 20 milijuna eura za braniča Perra Schuursa

Foto: Nikola Vlašić/Foto REUTERS

Prošle sezone Vlašić je igrao za Torino kao posuđeni igrač West HamaTORINO  Talijanska La Stampa ovog petka piše kako je engleski premierligaš West Ham ponudio Torinu oko 20 milijuna eura i hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikolu Vlašića za Perra Schuursa.


Prošle sezone Vlašić je kao posuđeni igrač West Hama boravio u Serie A, u Torinu te se odlično snašao u momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Postigao je ukupno pet pogodaka te upisao osam asistencija, a nakon svega je itekako zainteresiran da karijeru nastavi u Torinu.


West Ham je za otkup njegovog ugovora tražio 13 milijuna eura, a Torino je nudio deset. No, sada se, piše La Stampa, pojavila nova mogućnost koja se čini i prilično realnom. West Ham je zainteresiran za 23-godišnjeg nizozemskog obrambenog igrača Perra Schuursa te su spremni ponuditi oko 20 milijuna eura i Nikolu Vlašića.
Torino je za Schuursa već dobivao jake ponude od Napolija i Liverpoola te ih je zasad odbojao, ali ovo je i Torinu šansa koju bi mogao zgrabiti. La Stampa navodi kako bi idući dani mogli razjasniti situaciju oko ove razmjene.


Schuurs je prošle godine došao u Torino iz Ajaxa te je prošle sezone igrao vrlo dobro u sastavu koji je na kraju zauzeo deseto mjesto na ljestvici Serie A.