ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Prijelazni rok

Daniel Levy je podivaljao kada je saznao da mu Harry Kane iza leđa pregovara s Bayernom

Autor: Hina

06.07.2023. 18:30
Daniel Levy je podivaljao kada je saznao da mu Harry Kane iza leđa pregovara s Bayernom

Foto: Harry Kane/Foto REUTERS

Predsjednik Tottehnama je navodno, bio ljut zbog tajnih razgovora i namjerava zadržati Kanea još jednu sezonu u redovima Spursa



LONDON  Predsjednik engleskog premierligaša Tottenhama Daniel Levy navodno je “poludio” nakon što je Harry Kane iza njegovih leđa vodio pregovore o transferu u Bayern Munchen.


Njemački Bild je objavio vijest kako je Kane na nedavnom sastanku u Londonu dogovorio sve uvjete prelaska u redove njemačkog prvaka. Levy je navodno, bio ljut zbog tajnih razgovora i namjerava zadržati Kanea još jednu sezonu u redovima Spursa.


Ponudio je 29-godišnjem napadaču novi ugovor, no Kane nema namjeru obnoviti ugovor. To znači da bi Kane sljedećeg ljeta mogao besplatno napustiti londonski klub.




Bavarci su prvotno ponudili 60 milijuna eura za 29-godišnjeg napadača, no Levy je odbio ponudu. Nagađa se kako će iz Munchena uskoro stići i izdašnija ponuda. Premda ima i onih koji se protive ovom poslu.


“Mislim da je ovaj transfer potpuno lud,” rekao je član uprave Bayerna Uli Hoeness za minhenske novine Abendzeitung.


“On je sjajan igrač, nema sumnje, ali ovo su iznosi koje nikada ne bih platio kao predsjednik.”


Kasnije je u razgovoru za Sky Deutschland pojasnio svoju izjavu.


“Ja sam jedan od devet članova nadzornog odbora koji imaju riječ u Izvršnom odboru kada se radi o velikim troškovima od preko 25 milijuna eure. Rekao sam da bi bilo ludo da Bayern pristupi takvom transferu. Ja bih dao svoje privatno mišljenje. Ja sam jedan od devet i ako ostalih osam kaže da će biti kupljen, onda će biti kupljen. Tako je to u demokraciji,” kazao je.


Kane je za Tottenham u 435 utakmica postigao rekordnih 280 golova. Rekorder je i reprezentacije Engleske sa 58 golova u 84 utakmice.