Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadobio prijelom rebra

Kapetan Lazija jedva izvukao živu glavu u sudaru s tramvajem

Autor: Portal Novilist.hr

16.04.2023. 13:50
Kapetan Lazija jedva izvukao živu glavu u sudaru s tramvajem

Foto: Ciro Immobile/Foto REUTERS



RIM Kapetan Lazija Ciro Immobile (33) zadobio je u prometnoj nesreći distorzijsku traumu kralježnice i složeni prijelom desnog rebra, objavio je talijanski nogometni prvoligaš u nedjelju na svojim stranicama.


Kapetan “nebesko-plavih” je u Rimu doživio prometnu nesreću dok je bio u automobilu sa svojim kćerima.


Prema pisanju talijanskih medija nekoliko kilometara od Olimpijskog stadiona došlo je do sudara tramvaja i nogometaševa automobila.




“Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, dobro sam, samo me malo boli ruka,” kazao je 33-godišnji napadač koji je zajedno s kćerima odveden u polikliniku Gemelli na rutinsku kontrolu. Jednoj od djevojčica stavljen je Schanzov ortopedski ovratnik.


Premda je sve uvjeravao da je dobro, Immobileu je dijagnosticirana trauma kralježnice, najvjerojatnije ozljeda vrata i složeni prijelom 11. rebra s desne strane.


“Nogometaš ostaje na promatranju na odjelu hitne medicine pod vodstvom profesora Francesca Franceschija sa sveučilišne bolnice Agostino Gemelli IRCCS u Rimu,” objavio je klub u nedjelju.


Talijanska Gazzetta dello Sport navodi kako je u nesreći sudjelovalo još automobila, a sedam je osoba prevezeno kolima hitne pomoći u bolnicu.


Od siline udarca tramvaj je iskočio iz tračnica, a prednji dio Immobileovog automobila, crnog Land Rover Defendera, uništen je u sudaru. Lazio je u petak na gostovanju pobijedio Speziju sa 3-0, a Immobile je postigao prvi pogodak na utakmici. Ove sezone je zabio deset golova u Serie A.