Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Liga prvaka mladih

"Bili tići" otišli u Ženevu po naslov

Autor: Hina

20.04.2023. 12:48

Foto: Hajduk.hr



Hajdukovi juniori otputovali su jutros iz splitske zračne luke za Ženevu gdje nastupaju u završnici nogometne Lige prvaka mladih, objavila je web-stranica Hajduka.


Bijeli će u četvrtak  popodne odraditi trening u Nyonu, a u petak s početkom u 18 sati ih čeka polufinalni susret s AC Milan na stadionu Servette FC u Ženevi.


Ranije, u 13 sati u drugom polufinalu igraju lisabonski Sporting i nizozemski AZ Alkmaar.




Pomoćni trener Hajduka Zvonimir Milić u najavi utakmice je istaknuo kako je iznimna čast na velikoj sceni predstavljati svoj klub, grad i državu.


“U dvije sezone Lige prvaka mladih odigrali smo 12 utakmica i niiti jednom nismo poraženi u 90 minuta. Stožeru su ovog puta na raspolaganju svi igrači s čime smo izuzetno sretni i zahvalni, a posebno zadovoljstvo daje nam činjenica da će nas u Ženevi bodriti veliki broj navijača”, izjavio je Milić za Hajdukovu stranicu.


Hajdukov trener Marijan Budimir na put je poveo 24 igrača koji će konkurirati za završnicu Lige prvaka mladih, a među njima su članovi prve momčadi Luka Vušković i Rokas Pukštas.


U Ženevu putuju: Ivan Bosančić, Borna Buljan, Davyd Fesyuk, Niko Đolonga, Mateo Jurić-Petrašilo, Luka Vušković, Boško Jemo, Marko Capan, Mate Antunović, Jere Vrcić, Roko Brajković, Šimun Hrgović, Noa Skoko, Rokas Pukštas, Domagoj Begonja,  Tomislav Arković, Duje Reić, Nino Duić, Krešimir Nazor, Niko Pavić, Marin Ćalušić, Mark Hrvojević, Frane Bobanović i Ante Kavelj.