Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Zara Dental centar kup

Tin i Puntamika podsjetili na dobra stara vremena

Autor: Andrija Dešpoja

22.07.2023. 19:26
Tin i Puntamika podsjetili na dobra stara vremena

Foto: Futsal Zadar



Devetog dana natjecanja na malonogometnom turniru Zara Dental centar kup – Arbanasi 2023. u uvali Bregdetti sjajnu utakmicu odigrali su stari znanci, veterani Tina i Puntamike, koji su se susreli u polufinalu. Prvo poluvrijeme vodila se izjednačena borba, i čekala se pogreška protivnika, međutim mreže su mirovale. Drugo poluvrijeme, druga pjesma.


Obje momčadi krenule su s otvorenom igrom, ali vratari su bili na razini do pred kraj susreta. Tada Tin dolazi u vodstvo, Marić neoprezno radi šesti prekršaj i Goran Burčul iz akumuliranog udarca pogađa za prednost Tina 1:0. I kada se činilo da više nema nade za Puntamičane, Šime Lovretić je povukao s centra, s leđa »otresao« Fatovića i neobranjeno poentirao za izjednačenje.


U ruletu šesteraca sreća se osmjehnula Puntamici, koja odlazi u finale na megdan Abecedi. Kad je riječ o četvrtfinalu seniora »kuglači« sa Smiljevca su rutinirano riješili Lavandu iz Arbanasa, kao i Varoš Zadranku. U zadnjem susretu večeri Bura Ventures i Amateri odigrali su egal utakmicu koja je odlučena izvođenjem šesteraca.




Amateri su bili precizniji i u polufinale je zasluženo njihovo. Odigrano je i drugo polufinale kadeta, u kojem je Dasiaddo svladao Jazine, pa će za titulu pobjednika igrati protiv arbanaškog Pod briga. Planirani završetak turnira je sutra (nedjelja).


Rezultati, kadeti (polufinale): Dasiaddo – Jazine 2 5:2. Veterani (polufinale): Tin – Puntamika 2:4 (1:1). Seniori (četvrtfinale): Arbanasi Lavanda – Zyx Bowling 2:5, Zadranka – Varoš ZDC 1:4, Bura Ventures – Amateri 2:4 (1:1).


Raspored za večeras, kadeti: Raštane Kanela – Jazine 2 (19 sati, za treće mjesto); Pod brig – Dasiaddo (19:30,finale), veterani (za treće mjesto): UDVDR Zadar – Tin (20); seniori (polufinale): Zyx Bowling – Amateri (21), Varoš ZDC – Raštane (22).