ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

ANALIZA

'SVE JE KRENULO NAOPAKO' Vedran Ješe o situaciji u Hajduku: 'Jakobušiću zamjeram...'

Autor: Portal ZL

15.04.2024. 17:02
'SVE JE KRENULO NAOPAKO' Vedran Ješe o situaciji u Hajduku: 'Jakobušiću zamjeram...'

Foto: Stadion / HRT



Jučer je Hajduk doživio još jedan težak udarac u SuperSport HNL-u, gdje su Splićani poraženi od Osijeka rezultatom 2 : 1. Igru momčadi Jure Ivankovića analizirao je u emisiji Stadion Vedran Ješe.


– Nismo očekivali da će doći do ovoga nakon što je Hajduk imao na zimu prednost. Nakon zimske pauze, sve je krenulo naopako. Izgubili su ključne utakmice, ušla je nervoza. Iznenađujuće. Danas su počeli s pet domaćih igrača, ali uz njih treba biti i pet kvalitetnih starijih igrača dok oni ne stasaju. Drago mi je da je Zekić počeo pobjeđivati, počeo je uvoditi mlađe igrače, kazao je Ješe, prenosi HRT.


O turbulencijama u Hajduku Ješe kaže: – Za mene je bilo iznenađenje. Smjenjuju se treneri i sportski direktori, čudno da je Jakobušić otišao. Za klub koji mislim dugoročno jako je to teško ukomponirati ako stalno mijenjaš. Zamjeram mu dovođenje stranaca jer to nisu pojačanja na Hajduk. Treba graditi priču na vraćanju igrača, domaćim kadrom. Ovi igrači su preskupi i ne daju se za klub. Logično je da Hajduk ne traži trenera sad na kraju, Ivanković je najlogičniji potez. Želim mu puno sreće.




Podsjetimo, Hajduk je trenutno na trećem mjestu lige s 55 bodova. Drugi Dinamo mu bježi osam, a prvoplasirana Rijeka čak 13 bodova.