Srijeda, 22. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

NOVI PREDSJEDNIK

POTVRDILI IZ SPLITSKOG KLUBA Hajduk je izabrao nasljednika Lukše Jakobušića

Autor: Portal ZL

25.04.2024. 09:32
POTVRDILI IZ SPLITSKOG KLUBA Hajduk je izabrao nasljednika Lukše Jakobušića

Foto: Miro Gabela/Hajduk.hrIvan Bilić novi je predsjednik Uprave HNK Hajduk, objavio je splitski klub na svojoj službenoj stranici.


“Gospodin Bilić rođen je 19. listopada 1976. godine u Splitu, ekonomist je sa završenim studijem u Georgia State University, financijski savjetnik te privatni poduzetnik.  Poslovnu karijeru započeo je u zagrebačkoj podružnici tvrtke Ernst & Young. Radio je još kao direktor financijskog kontrolinga u Addiko banci, Chief financial officer u Rimac automobilima, direktor u reviziji tvrtke Mazars Cinotti, direktor tvrtke Jumpin, a zatim osniva i vlastitu tvrtku za financijsko savjetovanje i pružanje konzultantskih usluga Eonea savjetovanje.


Prije dolaska u Hajduk obnašao je funkciju predsjednika Uprave tvrtke Presoflex gradnja iz Požege. Radeći za tvrtke Ernst & Young i Mazars Cinotti bavio se vođenjem niza projekata nadzora UEFA-e, procesima licenciranja HNS-om i Nogometnom Federacijom BiH te nadzorom korištenja sredstava FIFA-e od strane HNS-a”, stoji na stranici Hajduka. Bilić će biti danas službeno predstavljen u 12 sati.