Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

NAPUSTIO BOLNICU

Ndicka napustio bolnicu "bez srčane patologije"

Autor: Hina

15.04.2024. 21:45
Ndicka napustio bolnicu

Foto: Reuters



Branič Rome Evan Ndicka (24), koji se u nedjelju za vrijeme utakmice protiv Udinesea srušio na travnjak zbog bolova u prsima, napustio je bolnicu u Udinama nakon novih pregleda koji su pokazali da ne pati od “nikakve srčane patologije”, objavio je njegov klub.


Ndicka se srušio na teren s bolovima u prsima u 72. minuti susreta. Liječnička služba je odmah utrčala na teren, nosili su i defibrilator, ali nije korišten. Bjelokošćanin je iznesen na nosilima pri svijesti i odmah je prevezen u lokalnu bolnicu, a utakmica je prekinuta.


“Prva i druga razina kardioloških pretraga koje su provedene nisu otkrile bilo kakvu srčanu patologiju,” stoji u priopćenju Rome.




“S obzirom na posljednje pretrage obavljene u ponedjeljak ujutro, klinička slika je kompatibilna s traumom prsnog koša s minimalnim lijevim pneumotoraksom. Novi pregledi bit će obavljeni kasnije u Rimu,” dodalo se iz kluba.


U trenutku prekida rezultat je bio 1-1. Roberto Pereyra je doveo Udinese u vodstvo u 23. minuti, a izjednačio je Romelu Lukaku u 64. minuti. Antonio Tikvić nije nastupio za Udinese.


Talijanska liga do kraja tjedna mora objaviti datum završetka utakmice, koja je važna za oba sastava. Roma lovi plasman u Ligu prvaka, a Udinese prvoligaški spas.