Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Niko Gajzler

Napadač Orijenta nakon domaćeg remija: "Utakmica u Hrvacama je ostavila traga..."

Autor: Ivan Volarić

18.03.2024. 11:31
Napadač Orijenta nakon domaćeg remija:

Foto: Sanin Muminović, Niko Gajzler i Karlo Valjan slave pogodak protiv Zmijavčana/Foto V. KARUZA

Tu smo se jako izmorili i to se već osjetilo kroz tjedan na treninzima - rekao je Gajzler



RIJEKA  Nakon remija Orijenta i Croatije iz Zmijavaca nije bilo pretjeranog nezadovoljstva na Krimeji. Jasno, svi su priželjkivali nastavak pobjedničkog niza, ali ni ovaj remi nije doživljen kao neuspjeh uz saznanje da su igrači trenera Slobodana Grubora nastavili trend solidnih proljetnih izdanja. Gosti iz Zmijavaca poveli su iz kaznenog udaraca i poslije toga više nisu opasnije zaprijetili vrataru Patriku Mohoroviću. Krimejčani su s druge strane imali dovoljno šansi da naprave preokret. Najveću je propustio Niko Gajzler, koji je u prvom poluvremenu izjednačio, stigavši do svojeg šestog prvenstvenog pogotka ove sezone.


– Prije svega mislim da možemo biti zadovoljni igrom jer napravili smo jako puno šansi. Pogotovo u prvom poluvremenu kada nismo uspjeli postići još koji pogodak. U nastavku smo malo fizički pali, i ja sam osjetio umor. Šteta, mogli smo nastaviti pobjednički niz. Borba se nastavlja. Nismo još ništa napravili, ali smo ušli u niz dobrih igara. Stvaramo dosta šansi, a našim suparnicima ostavljamo malo toga – govorio je nakon utakmice mladi napadač Rijeke na posudbi u Orijentu. Ponudio je i logično objašnjenje zbog čega je došlo do fizičkog pada u završnici utakmice.


– Utakmica u Hrvacama odigrana je u doista teškim uvjetima i ostavila je dosta traga na nama. Tu smo se jako izmorili i to se već osjetilo kroz tjedan na treninzima – dodao je napadač iz Malinske.




Jedan poraz, dva remija i dvije pobjede učinak je Krimejčana u nastavku sezone i uoči trećeg kruga natjecanja.


– Sada nas čekaju Sesveta vani, Vukovar doma, pa Šibenik vani i onda nam dolazi Zrinski. Dosta težak raspored, ali pokazali smo da možemo. Uostalom, dobili smo sve te momčadi ove sezone. Idemo utakmicu po utakmicu dalje. Igramo dobro, vjerujem da možemo uzeti puno bodova u tim susretima.


Gajzler je zabio za pobjedu nad Dugopoljem, pa sada za bod protiv Croatije. Njegov povratak u jesensku formu nakon ozljede i stanke sigurno je dobra vijest za trenera Grubora.


– Mjesec dana sam se mučio s ozljedom, ali sada sam se dobro spremio. Dobro treniramo, dobro radimo, mene ne nagradilo s golom. Na ovoj poziciji povučene špice se osjećam dobro. Spreman sam za sve ono što se očekuje od mene – poručio je Gajzler.