ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Serie A

Milan osvojio samo bod protiv Bologne, zaostatak za vodećima je sve veći

Autor: Hina

28.01.2024. 07:40
Milan osvojio samo bod protiv Bologne, zaostatak za vodećima je sve veći

Foto: Foto REUTERS

Bologna je poravnala u 92. minuti



MILANO  Dramatična je bila posljednja utakmica 22. kola talijanske Serie A, a nakon svih uzbuđenja nogometaši Milana i Bologne su podijelili bodove odigravši 2-2.


Bologna je povela golom Zirkzeea u 29. minuti, ali je Milan imao odgovor i to preko Rubena Loftusa-Cheeka koji je postigao dva pogotka za potpuni preokret. Engleski nogometaš je izjednačio u 45., dok je gol za 2-1 postigao u 83. minuti.


Tijekom utakmice Milan je propustio čak dva jedanaesterca. Prvo je vratar Bologne u 42. minuti obranio Giroudov udarac s bijele točke, dok je u 75. Theo Hernandez pogodio okvir vrata.




I kada Milan nije iskoristio ni jedan od dva jedanaesterca, u sudačkoj nadoknadi je Bologna bila neumoljiva iz iste situacije. Orsolini je u 92. pogodio s bijele točke za končanih 2-2.


Hrvatski nogometaš Nikola Moro za Bolognu je u igru ušao u 67. minuti.


Milan je ostao na trećem mjestu ljestvice s velikim zaostatkom za Juventusom i Interom, dok se Bologna pomaknula za dvije pozicije i sada je na šestom mjestu.


Nedjeljni parovi su Genoa – Lecce, Verona – Frosinone, Monza – Sassuolo, Lazio – Napoli i Fiorentina – Inter, dok je posljednji susret na rasporedu u ponedjeljak, a sastat će se Salernitana – Roma.


Standings provided by Sofascore