Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

Presica na Rujevici

Martin Erlić stigao je među Vatrene nakon turbulentne sezone: "Još se ne zamaram s budućnosti"

Autor: Portal Novi list

31.05.2024. 19:14
Martin Erlić stigao je među Vatrene nakon turbulentne sezone:

Foto: Martin Erlić/V. KARUZA

Koncentriran sam na reprezentaciju, ali za mene je bitno, i zbog reprezentacije, igrati u prvoj ligi gdje god to bilo - rekao je Erlić Martin Erlić stigao je na okupljanje reprezentacije poslije turbulentne klupske sezone koja je okončana ispadanjem Sassuola iz Serie A.


Bez obzira na to, branič Vatrenih maksimalno je koncentriran na ono što dolazi – Europsko prvenstvo u Njemačkoj.


– Nije to bila pozitivna sezona za mene i klub, donesene su neke krive odluke kluba i nas igrača. Ušli smo u “crni tunel” iz kojeg je bilo teško izaći, nadam se da će se Sassuolo kroz godinu, dvije vratiti u Serie A. Još se ne zamaram budućnosti, koncentriran sam na reprezentaciju, ali za mene je bitno, i zbog reprezentacije, igrati u prvoj ligi gdje god to bilo, nastojat ću pronaći sreću negdje drugdje, ali sad je fokus na reprezentaciju – istaknuo je Erlić koji tvrdi da je ozljeda daleko iza njega.
– Pao sam na trticu, u pitanju je bio živac, međutim već dugo treniram u punom pogonu i odlično se osjećam.


O euforiji velikog natjecanja…


– Još nema euforije, ali polagano krećemo u taj ritam, već u ponedjeljak nas čeka dobar test, idemo korak po korak. Svaki trening je dokazivanje, malo po malo.


O skupini na Euru…


– Naša skupina je sigurno jedna od težih na Europskom prvenstvu, neće nam biti lako, ali dobro poznajemo protivnike. Malo manje znamo Albance, ali imamo kvalitetu kako bismo ostvarili dobar rezultat.


Hrvatska ne prima golove dok je Martin na terenu…


– Srećom, imamo jako dobre i kvalitetne stopere, iskusne poput Vide, na meni je raditi najbolje što mogu pa izbornik neka odluči. Svaki trening je dokazivanje. Treba se nametnuti i dati sve od sebe, ja sam spreman, dobro se osjećam, to mi je najbitnije.


O službenoj himni reprezentacije “Najbolja kad je najteže”…


– Sam naslov dosta govori o nama, tu se osjeća puno emocija. Nadamo se da će biti mjesta staviti još koju medalju oko vrata.