Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Kompenzacija

HNS će navijačima koji su isplanirali put u UAE dati besplatne ulaznice

Autor: Hina

14.03.2024. 14:42
HNS će navijačima koji su isplanirali put u UAE dati besplatne ulaznice

Foto: Foto PIXSELL

Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine, piše na stranici HNS-a



ZAGREB Hrvatski nogometni savez (HNS) razumije logističke izazove koje je hrvatskim navijačima izazvalo preseljenje međunarodnog turnira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Egipat, pa iako HNS nije omogućio kupnju ulaznica za turnir u UAE, određen broj navijača hrvatske reprezentacije isplanirao je put u Abu Dhabi.


Hrvatski nogometni savez će tim navijačima omogućiti besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu.


Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine, piše na stranici HNS-a.




“Žao nam je zbog ovakvog nepredviđenog raspleta, no Savez je morao reagirati da zaštiti interes reprezentacije jer turnir u Abu Dhabiju ne bi bio odigran te bi reprezentacija izgubila mogućnost za dvije važne provjere uoči Eura. Razumijemo da je takav rasplet utjecao na dio naših navijača te im na ovaj način želimo iskazati zahvalnost što su u svakom dijelu svijeta uz reprezentaciju”, izjavio je voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a Jurica Jurjević.


Hrvatski nogometni savez postigao je dogovor s nogometnim savezima Egipta, Tunisa i Novog Zelanda da međusobni prijateljski turnir umjesto u predviđenom Abu Dhabiju (UAE) bude odigran u glavnom egipatskom gradu Kairu. Egipatski nogometni savez preuzet će organizaciju turnira koji će tako biti odigran u Kairu od 22. do 26. ožujka.


Turnir će biti odigran u ranije predviđenom formatu – u polufinalima će 22. ožujka snage odmjeriti Hrvatska i Tunis te Egipat i Novi Zeland, a potom će biti odigrane utakmica za 3. mjesto (25. ožujka) i finale (26. ožujka).