Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

Dres na dar

Dominik Livaković posjetio dječaka kojemu su prvome u Hrvatskoj uspješno transplatirana pluća

Autor: Portal Novi list

17.01.2023. 15:06
Dominik Livaković posjetio dječaka kojemu su prvome u Hrvatskoj uspješno transplatirana pluća

Foto: Foto Drago Sopta/HNS

Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane - rekao je Dominik LivakovićZAGREB Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković, posjetio je u KBC-u Zagreb Franju Kalfića, jedanaestogodišnjeg dječaka iz Korenice, prvog djeteta u Hrvatskoj s transplantiranim plućima.


Dominik je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije, Ive Olivari.


Foto Drago Sopta/HNS


Franjo u svakom slučaju nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 12. rođendana ovog četvrtka, a s Livijem je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, na kojem je Hrvatska osvojila povijesnu broncu.
– Drago mi je da sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće. Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se sresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije, rekao je Dominik Livaković, koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres.
Sretan rođendan, Franjo!