Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Mora "pod nož"

Barcelona obznanila da Ter Stegen mora na operaciju leđa

Autor: Hina

05.12.2023. 21:50
Barcelona obznanila da Ter Stegen mora na operaciju leđa

Foto: Marc-Andre ter Stegen/Foto REUTERS

Od 2014. godine Ter Stegen je član Barcelone, a u karijeri je dosad skupio 38 nastupa za NjemačkuBARCELONA  Nogometni klub Barcelona službeno je obznanila kako će njen vratar, 31-godišnji Nijemac Marc-Andre ter Stegen, biti podvrgnut operativnom zahvatu na donjem dijelu leđa.


U posljednje vrijeme njemački reprezentativac i jaka karika Barcelone ima problema s tom ozljedom te Ter Stegen nije branio u prijateljskim utakmicama Njemačke protiv Turske i Austrije, kao ni za Barcelonu tijekom posljednja tri dvoboja.


„U idućim danima Ter Stegen će obaviti operativni zahvat nakon učestalih problema u donjem dijelu leđa“, potvrdila je Barcelona te se navodi kako će zbog toga Ter Stegen nekoliko mjeseci biti izvan nogometa.
Ranije su španjolski mediji pisali kako bi Ter Stegen mogao propustiti i Europsko prvenstvo, kojem je njegova Njemačka domaćin iduće godine, ako se odluči za operaciju, no sada se spominje da bi Nijemac mogao biti spreman čak za Barcelonu u finišu sezone. Shodno tome i za Njemačku na prvenstvu.


Od 2014. godine Ter Stegen je član Barcelone, a u karijeri je dosad skupio 38 nastupa za Njemačku koja će na prvenstvu u skupini A igrati protiv Švicarske, Škotske i Mađarske.