Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

OZLJEDA

Napoli bez vratara Merete najmanje mjesec dana

Autor: Hina

03.01.2024. 12:50
Napoli bez vratara Merete najmanje mjesec dana

Foto: Reuters



Aktualni talijanski prvak Napoli bit će bez svog vratara Alexa Mereta najmanje mjesec dana, pišu talijanski mediji u srijedu.


Talijanski reprezentativac se ozlijedio prošli petak u utakmici 18. kola u kojoj je njegova momčad kod kuće odigrala neriješeno protiv Monze (0-0).


Pregledima je utvrđeno “da je Mereta zadobio leziju druge razine polumembranoznog mišića lijevog bedra”, objavio je Napoli u utorak navečer.




Klub, trenutno osmi u talijanskom prvenstvu, sa 17 bodova zaostatka za vodećim Interom, nije naveo koliko će dugo Mereta izbivati s terena, ali mediji procjenjuju da će to biti najmanje četiri tjedna, a moglo bi se protegnuti i na 45 dana.


Napoli, koji je već bez svog nigerijskog napadača Victora Osimhena koji će sudjelovati na Afričkom kupu nacija (13. siječnja – 11. veljače), kao zamjenu za Meretu za predstojeće utakmice u prvenstvu i za talijanski Superkup (18. – 22. siječnja) uvest će Pierluigija Gollinija koji se i sam vraća nakon ozljede.


Napoli u osmini finala Lige prvaka igra protiv Barcelone. Prva utakmica je na rasporedu 21. veljače na stadionu Diego-Armando-Maradona.