Subota, 18. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

BOĆANJE

Na Puntamici odigran 12. turnir Tri masline: Dragomir Graovac i Darko Mičić pobjednici

Autor: Šime Ćurko

11.07.2023. 16:37
Na Puntamici odigran 12. turnir Tri masline: Dragomir Graovac i Darko Mičić pobjednici

Foto: BK TRI MASLINE



Na improviziranom boćalištu na plaži ispred hotela Zadar na Puntamici, kod popularnih dasaka, održan je 12. turnir parova u organizaciji Boćarskog kluba Tri masline. Sve do prije tri godine igralo se drvenim boćama, no kako se vremena mijenjaju, tako se prešlo na klasične, bakeltilne boće. Nastupilo je šest ekipa s po dva igrača, a nakon tri dana natjecanja prvo mjesto osvojili su Dragomir Graovac i Darko Mičić. Ujedno je Graovac proglašen i najboljim igračem turnira. U finalu su pobijedili Enca Mičića i Marka Dražetića, koji je osvojio nagradu za najboljeg sudca (mjerača).


Brončanu medalju zaslužili su Vlado Nikolovski i Stipe Viro. Priznanje je dobio i Miro Ćoza, i to za najstarijeg igrača turnira, a najvatreniji navijač je Šime Čirjak, dok je posebnu nagradu primio Ivo Škara. Kako ističu organizatori to je priznanje Škari budući da je »uspio od pobjednika Darka Mičića stvoriti uglednog igrača u BK Tri masline«


– Turnir se igra u čast našim bivšim članovima koji su se preselili kod Svevišnjeg. To su: Baste Jurjević, Željko Barin, Frane Domić, Mario Pavin i Domagoj Cetinjanin. Nakon uručenja nagrada organiziran je svečani ručak, uz pjesmu i druženje do kasnih večernjih sati. Želimo zahvaliti i našoj Maji Šimićev Filipi, a doprinos na gitari dao je Lucijano Pavin – rekao je Stipe Viro, organizator turnira.


Dragomir Grahovac i Darko Mičić, Foto: BK TRI MASLINE


Miro Ćoza, Foto: BK TRI MASLINE