Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bod na otvaranju

Marko Livaja oštro nakon Maroka: "Nismo igrali protiv neke velesile pa da je ovo dobar rezultat"

Autor:

23.11.2022. 16:18
Marko Livaja oštro nakon Maroka:

Foto: Foto REUTERS

Mislim da smo možda trebati malo više riskirati da uzmemo ta tri boda jer nismo baš igrali protiv neke velesile pa da nam je 0:0 bio dobar rezultat kojeg je trebalo obraniti – kazao je Marko Livaja



Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Marko Livaja ušao je protiv Maroka u igru u 71. minuti, ali niti on nije uspio ubaciti loptu u mrežu. Vatreni su uzeli bod u utakmici bez golova, a Livaja je jedini nakon susreta bio pomalo oštar prema igri svoje momčadi.


– Osjećaji su pomiješani jer očekivali smo tri boda, iako smo znali da će biti ovakva utakmica, dakle teška. To je za nas i Maroko bilo otvaranje Svjetskog prvenstva, a u takvim susretima nitko ne želi riskirati da izgubi bodove. Mislim da smo možda trebati malo više riskirati da uzmemo ta tri boda jer nismo baš igrali protiv neke velesile pa da nam je 0:0 bio dobar rezultat kojeg je trebalo obraniti – kazao je Marko Livaja nakon susreta za Sportske novosti.


U nedjelju slijedi Kanada




– Trebali bismo dobiti, ali to je ozbiljna momčad, ima i ona dobrih igrača. Neće biti lako, moramo podignuti našu igru na razinu više, imamo iskusnu ekipu i kvalitetnih mladih, posjedujemo potencijal da napravimo dobar rezultat.