Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Novi odlazak

Loris Hromin novi član viceprvaka države Nexea

Autor: Alen Plahinek

11.07.2023. 19:48
Loris Hromin novi član viceprvaka države Nexea

Foto: Luka Jeličić



Drugo veliko mlado ime otišlo je iz redova RK Zadra 1954. Nakon odlaska Nike Martinovića, sjajno i talentirano desno krilo, Loris Hromin, od sljedeće će sezone nositi dres našičkog Nexea.


– Plan je ove godine igrati za drugi sastav Nexea, dakle igrati Prvu ligu, odnosno istu razinu natjecanja kao i u Zadru, samo je, ipak, malo jača konkurencija na sjeveru, nego na jugu. Naravno osim u drugoj igrat ću i za kadetsku momčad, a možda dobiti i priliku zaigrati za najjači sastav u Premijer ligi. Nisam čak ni trebao odmah od ove sezone krenuti u Našicama, ali se tako nekako sve posložilo – rekao nam je Loris koji je posljednjih nekoliko dana proveo u Našicama, gdje je finalizirao transfer.


Loris je dio generacije koja je dvije godine za redom prvak Dalmacije te ima osvojenu brončanu medalju sa Prvenstva Hrvatske. Sa reprezentacijom Hrvatske ima osvojenu zlatnu medalju sa Mediteranskih igara u Tunisu.




– Žao nam je što odlazi tako rano iz Kluba, ali istovremeno smo i ponosni na činjenicu da u našem klubu stasaju reprezentativci i igrači za Premijer ligu, što je samo potvrda dobrog rada. Želimo ti puno sreće u karijeri i zapamti, nikad zbogom, samo doviđenja – stoji u Facebook objavi njegovog, sada već bivšeg kluba, Zadra 1954.