Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bundesliga

Kramarić novi pogotkom održao Hoffenheim iznad zone ispadanja

Autor: Hina

02.04.2023. 20:13
Kramarić novi pogotkom održao Hoffenheim iznad zone ispadanja

Foto: Reuters



Vrlo važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Hoffenheima koji su u posljednjem susretu 26. kola Bundeslige, u gostima, pobijedili Werder iz Bremena s 2-1.


Nakon uspavanke u prvom poluvremenu Hoffenheim je utakmicu riješio početkom drugog dijela. Tada je, u 50. i 52. minuti, postigao dva gola koja su trasirala put prema tri boda.


Prvi pogodak na susretu dao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je u 50. minuti iz blizine, glavom, zatresao suparničku mrežu, a odmah nakon toga u strijelce se upisao i Baumgartner na isti način, također glavom. Kramarić je došao do osmog pogotka ove sezone u Bundesligi, a odigrao je cijelu utakmicu u Bremenu.




No, Werder je smanjio u 76. minuti golom Piepera te je sve do kraja prijetio novim pogotkom koji se ipak nije dogodio. U 94. minuti je sudac dosudio jedanaesterac za Werder, ali je odluka povučena nakon pregleda VAR-a.


Hoffenheim je tako pobijedio drugi put u nizu u Bundesligi, a prije toga je imao, pak, sedam prvenstvenih poraza u nizu. Važnu je pobjedu Hoffenheim ostvario u borbi za bijeg od opasne zone makar je unatoč tri osvojena boda ostao na 15. mjestu.