ponedjeljak, 2. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Premier liga

Klopp suspendiran zbog komentara o sucu, evo koliko neće smjeti voditi Liverpool

Autor: Portal Novilist.hr

18.05.2023. 19:56
Klopp suspendiran zbog komentara o sucu, evo koliko neće smjeti voditi Liverpool

Foto: Foto REUTERS

U spomenutoj utakmici, odigranoj 30. travnja, Klopp se četvrtom sucu unio u lice slaveći pobjednički pogodak Dioga Jote u kasnoj fazi dvoboja, a za to mu je glavni sudac Paul Tierney pokazao žuti karton.LONDON Treneru Liverpoola, Jurgenu Kloppu, disciplinsko tijelo Engleskog nogometnog saveza (FA) izreklo je dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog komentara o sucu Paulu Tierneyju nakon pobjede Liverpoola nad Tottenhamom u travnju.


U spomenutoj utakmici, odigranoj 30. travnja, Klopp se četvrtom sucu unio u lice slaveći pobjednički pogodak Dioga Jote u kasnoj fazi dvoboja, a za to mu je glavni sudac Paul Tierney pokazao žuti karton.


Klopp je kažnjen nakon što je priznao da je u svojim komentarima optužio Tierneyja da ima nešto protiv njegove momčadi, dovodeći u pitanje sučevo poštenje i implicirajući njegovu pristranost.
Osim zabrane vođenja momčadi, trener Liverpoola je kažnjen i novčano sa 75.000 funti.


“Prva utakmica zabrane vođenja momčadi stupa na snagu odmah, a druga neće biti aktivirana do kraja sezone 2023./24. pod uvjetom da u međuvremenu ne počini daljnje kršenje članka E3 pravilnika FA-a”, stoji u priopćenju Engleskog nogometnog saveza.