ponedjeljak, 6. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Održana Glavna skupština

Potvrđena nova četiri člana Nadzornog odbora

Autor: Paulo Sarić

31.10.2023. 17:38
Potvrđena nova četiri člana Nadzornog odbora

Foto: Luka Jeličić



Jučer je u prostorijama aktualnog prvaka Hrvatske u Jazinama održana druga Glavna skupština KK Zadar zakazana za kraj listopada. Nakon programom puno bogatije prve skupštine koja se odvila prije točno dva tjedna, 17. listopada, na kojoj je bilo čak 17 točaka dnevnog reda, od kojih su se posebno isticale one vezane uz financijsko poslovanje kluba u posljednje dvije izvještajne godine, ali i dvije točke kojima je »pripremljen teren« za skorašnja događanja, točnije izbor novog direktora i proširenje Nadzornog odbora, jučerašnja agenda je bila puno »tanja« te se sastojala od tek dvije točke.


Prva je bila proceduralna te se ticala samog otvaranja Skupštine, izbora predsjedavajućeg i utvrđivanja popisa sudionika, dok je meritum bio u drugoj točki kojom su izabrana nova četiri »nadzornika«. Nedavno proširenje NO-a na devet članova otvorilo je vrata odabiru unaprijed usuglašenih kandidata, pa se tako od jučer na devetom nebu, ili u devetom krugu pakla, ovisno o točki gledišta, nalaze i Boris Hrabrov, Zdenko Jukić, Ivo Josipović i Rok Stipčević, koji su se time pridružili dosadašnjoj »moćnoj gomilici« koju su činili Dino Martinović, Dario Kljajić, Arsen Travica, Davor Karlović i Siniša Pećanac.


Proširenjem Nadzornog odbora trasiran je put budućim odlukama, od kojih se prije svega ističe raspisivanje natječaja za odabir novog direktora KK Zadar. Novim članovima Nadzornog odbora mandat traje od jučer do isteka mandata ostalim članovima NO-a.




Povratak Josipa Begonje


Prvog radnog dana studenoga u KK Zadar se službeno vraća Josip Begonja koji će obnašati dužnost stručnog suradnika za marketing. Time je aktualni prvak Hrvatske ojačao svoj tim za marketing i odnose s javnošću, a Begonja će na raspolaganju imati i dvojicu vanjskih suradnika koji će mu pomoći da se operativno posveti ključnim zadacima vezanim za povećanje klupskih prihoda.