ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Serie A

Inter svladao Lazio i pomogao Napoliju da već danas proslavi osvajanje titule prvaka

Autor: Hina

30.04.2023. 15:31
Inter svladao Lazio i pomogao Napoliju da već danas proslavi osvajanje titule prvaka

Foto: Foto REUTERS

Inter u drugom poluvremenu radi preokret. Najprije u 77. minuti Lautaro Martinez izjednačuje, a Robin Gosens u 83. minuti povećava na 2-1. Martinez u 90 minuti zabija svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3-1.



MILAN Inter je u nedjelju u utakmici 32. kola Serie A kod kuće sa 3-1 pobijedio Lazio što znači da je Napoli, ukoliko danas pobijedi Salernitanu, osigurao naslov prvaka Italije.


Henrih Mhitarjan je zabio gol za Inter u 26. minuti, ali je poništen nakon VAR provjere zbog zaleđa. Gosti četiri minuta kasnije zabijaju za vodstvo a strijelac je Felipea Anderson. Inter u drugom poluvremenu radi preokret. Najprije u 77. minuti Lautaro Martinez izjednačuje, a Robin Gosens u 83. minuti povećava na 2-1. Martinez u 90 minuti zabija svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3-1. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je odigrao svih 90 minuta za Inter.


Ako Napoli, koji je vodeći na ljestvici sa 78 bodova, pobijedi danas Salernitanu (utakmica počinje u 15,00 sati), imat će 20 bodova prednosti ispred Lazija (61) i šest kola prije kraja što rimski klub to više neće moći stići. U slučaju remija, Napolitancima će ipak trebati bod da osiguraju naslov.