Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

v.d. direktorica KK Zadar

Dundov: Hvala vijećnicima, vjerujem da ćemo opravdati očekivanja

Autor: Paulo Sarić

06.07.2023. 08:50
Dundov: Hvala vijećnicima, vjerujem da ćemo opravdati očekivanja

Foto: Luka Jeličić



Govoreći o prijedlozima usvojenim na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća vezanima uz saniranje financijskih problema KK Zadra, Odluke o financiranju i Odluke o davanju suglasnosti i jamstva za kredit, vršiteljica dužnosti direktorice KK Zadra, Vana Dundov, kazala je kako zahvaljuju vijećnicima koji su prepoznali njihov trud i izglasali ove odluke.


– Odobrenjem kredita Klubu je omogućena otplata dugovanja igračima, stručnom stožeru i dobavljačima za sezonu u kojoj je osvojen naslov državnog prvaka u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, kao i otplata većine ranijih dugovanja. Radi se o ljudima koji su u svakom trenutku davali sve od sebe, vjerovali u uspjeh, pokazali karakter i vjerujemo da će veliki dio njih ostati s nama i u sljedećoj sezoni, poručila je Dundov, dodavši da je postignutim dogovorom osigurana stabilnost u dvogodišnjem razdoblju i otvorena mogućnost da Klub nastavi biti kompetitivan u nacionalnim i regionalnim okvirima.


– Zadar ide dalje! Pred nama je puno posla, želimo zadržati kvalitetu koju imamo i što je moguće organiziraniji dočekati novu sezonu. Vjerujemo da ćemo opravdati očekivanja vlasnika, navijača i svih građana Zadra te s ponosom pronositi ime našeg grada gdje god budemo nastupali, istaknula je v.d. direktorice Kluba.