Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

ENGLESKI VEZNJAK

Crveni Vragovi ozbiljno zagrizli za Mounta: Poslali su novu ponudu Chelseaju

Autor: R.H.

23.06.2023. 18:46
Crveni Vragovi ozbiljno zagrizli za Mounta: Poslali su novu ponudu Chelseaju

Foto: Reuters



Manchester United je ozbiljno zagrizao za Masona Mounta. Naime, ‘Crveni Vragovi’ poslali su novu ponudu Chelseaju za engleskog veznjaka, koja sada iznosi 50 milijuna funti i još pet milijuna bonusa. Mount je prošle sezone ispao iz prvog sastava kluba u kojem je napravio prve nogometne korake, pa ne bi bilo iznenađenje da ovo ljeto promijeni sredinu.


Podsjetimo, Mount je, osim za Chelsea, još nastupao za Derby i Vitesse, a u dresu ‘Bluesa’ je upisao 195 nastup, postigavši 33 pogotka. Prvu pravu šansu na Stamford Bridgeu mu je dao Frank Lampard 2019. godine, koji ga je trenirao i u Derbyju.



S vremenom se nametnuo kao jedan od najvažnijih kotačića u momčadi Thomasa Tuchela koja se popela na krov Europe 2021. U finalu protiv Manchester Cityja bio je jedan od najboljih pojedinaca, a stigao je i asistirati Kaiju Havertzu za pobjednički pogodak.


Ipak, u zadnje vrijeme je pao u nemilost, kako Grahama Pottera tako i Franka Lamparda, što bi moglo biti glavni okidač za lukrativni transfer na Old Trafford.