Subota, 18. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

MALI NOGOMET

Centru osmi naslov u Škabrnji

Autor: Šime Ćurko

03.08.2023. 17:50
Centru osmi naslov u Škabrnji

Foto: OPĆINA ŠKABRNJA



Tradicionalni malonogometni turnir, Varoški turnir, još jednom je uspješno održan. U organizaciji MNK Škabrnje te pokroviteljstvom Općine Škabrnja. Nakon 10 dana borbe i mnogo vrlo zanimljivih susreta na malonogometnom igralištu Sportskog centra Vlačine, naslov je uzela momčad Centra koja je u finalu, pred punim tribinama, tek nakon raspucavanja s »bijele točke«. Bila je to utakmica dostojna finala, iznimno borbena te neizvjesna i dramatična doslovno do posljednjeg udarca. Kutrovo je u vodstvo doveo Kristijan Karlić, da bi na 1:1 izjednačio Ivano Bilaver što je bio i končani rezultat nakon regularnog dijela utakmice.


U raspucavanju je sretnija i spretnija bila momčad Centra, a čovjek odluke bio je vratar Centra Antonio Žilić. Centru je to bio osmi naslov pobjednika na Varoškom turniru u povijesti. Treće mjesto pripalo je momčadi Prkosa, koja je u dvoboju za broncu bila bolja od prošlogodišnjih pobjednika Jurića.


Osim seniorskoga, odigran je i dječji turnir, gdje se titulom okitila momčad Gladijatora, predvođena voditeljem Šimom Jurjevićem, pobijedivši u finalu 11 lustera.




CENTAR       3 (1)


KUTROVO       1 (1)


CENTAR: A. Žilić, R. Žilić, J. Vuković, F. Brkić, I. Bilaver, I. Pavičić, I. Vuković, Bilaver Totti, L. Žilić, A. Bilaver, G. Kardum, I. Kardum, P. Brkić, M. Pavičić, K. Bilaver, Š. Bilaver, Perica, Š. Brkić. Voditelj: Ivica Žilić.


KUTROVO: L. Karlić, D. Karlić, Škara, Prtenjača, G. Ivković, T. Ivković, Š. Ivković, Kristijan Karlić, Kristina Karlić, Katarina Karlić, L. Ivković, B. Ivković, Balažić. Voditelj: Damir Jurjević.


Foto: OPĆINA ŠKABRNJA